Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow till attack mot Bianca Ingrosso: "Kräks"

- 10/07/2019, 16:46 -

Paulina "Paow" Danielsson är INTE glad över att Bianca Ingrosso har dissat Marcelo Pena. Nu ger sig Paow in i bråket – och hon skräder inte orden.

Influencerprofilerna Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, är inte rädda för att sticka ut hakan. I det senaste avsnittet av deras podcast "Har du sagt A får du säga B" så avverkade duon flera frågor från lyssnarna, och en av dem var "vem i influencervärlden de helst skulle vilja avskeda".

– Om ni fick avskeda en influenser, vem hade det varit?, frågar Alice.

Bianca tvekade inte en sekund på sitt svar. Hon har nämligen inte mycket till övers för "Paradise Hotel"-profilen Marcelo Pena.

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influencer? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gick till hård attack mot Marcelo Pena. Bildkälla: Stella Pictures

Och hon stannade inte där...

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutade Bianca i podden.

"Häxjakten fortsätter"

Marcelo kommenterade Biancas utspel, och kallade det för "osnyggt"

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt”, skrev Marcelo på sin Instagram Story.

Marcelo Pena
Marcelo Pena kallade Biancas påhopp för "osnyggt". Bildkälla: Stella Pictures

"Sveriges största podd av pk-Sverige"

Nu ger sig ännu en profil in i bråket – och det är ingen mindre än "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson. Hon är minst sagt "team Marcelo". På sin Instagram Story så har Paow skärmdumpat Nyheter24:s artikel från gårdagen och riktar en känga till Bianca.

"För att Marcelo valde att avsluta två förhållanden. Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när de väl gör det så blir de "uthängda" på Sveriges största podd av PK-Sverige. Kräks", skriver Paow bland annat.

Paow
Paow är "team Marcelo". Bildkälla: Instagram/kattpaow