Onsdag 17 Aug
Stockholm

Swedish House Mafia släpper låt med ASAP Rocky

ASAP ROCKY
Swedish House Mafia avslöjar eventuellt samarbete med häktade rapparen ASAP Rocky. Foto: Erik Simander/TT, Instagram/ingrosso

ASAP Rocky sitter fortfarande häktad vid Kronobergshäktet i Stockholm. Många väljer att visa sitt stöd, men den svenska dj-gruppen Swedish House Maffia tar det ett steg längre. De släpper en låt med ASAP Rocky.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Världsartisten Rakim Meyer, mest känd som ASAP Rockysitter häktad i Stockholm misstänkt för misshandel. Detta efter att en video spreds på internet, något som Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Flera stora världsartister har visat sitt stöd till artisten, bland annat Justin Bieber, Shawn Mendes och Tyga, varav den sistnämnde till och med ställde in sin spelning på Port du Soleil i Göteborg.

Han fick även medhåll från dj:n Sebastian Ingrosso, som är en av medlemmarna ur Swedish House Mafia. Ingrosso postade under torsdagen en bild på sin Twitter med #JusticeForRocky.

Nu har både han och Steve Angello, också en del av Swedish House Mafia, delat bilder på sina Instagrams som fått fansen att reagera. 

Sebastian Ingrosso och Steve Angello. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

De båda lade nämligen upp likadana bilder, där vi ser en liten "sneak-peak" på ett okänt samarbete mellan dem och ASAP Rocky. Det verkar vara en låt med namnet "Frankenstein".

Bilden som både Steve Angello och Sebastian Ingrosso lade ut. Bildkälla: Instagram/steveangello

Ingrosso passade även på att lägga in en bild med hashtaggen #JusticeForRocky", vilket är en tagg folk använder för att visa sitt stöd till rapparen.

Bildkälla: Instagram/ingrosso
Gillar du Swedish House Mafia?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.