Stockholm

Laila Bagge avslöjar sanningen om Korosh Kananians namn

Laila Bagge och sambon Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian. Foto: Instagram/lailabagge

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian har varit ett par sedan vintern 2015. I en intervju med Alexander Pärleros så berättar nu Laila om något som många kanske är nyfikna på – nämligen mer om Korosh vackra namn!


Läs mer

Tv-profilen Laila Bagge, 46, är gäst i Alexander Pärleros podcast ”Framgångspodden”, och i avsnittet avhandlar Bagge bland annat vad hon tycker om skönhetsoperationer. Hon har själv testat att göra fillers i läpparna, men gränsen drar hon vid att göra implantat i rumpan.

– Inte rumpimplantat, det är farligt. Det är jättefarligt. Hålla på med implantat i röven som du ska sitta på, det känns väldigt farligt. Men det är väl en sak om du gör i brösten för du sitter ju inte med tuttarna. Tänk att sitta på de där kuddarna hela tiden, eller har du vilt sex så kanske de flyger iväg också. Det känns jättekonstigt att ha två kuddar i röven, sa Laila i podden.

Men avsnittet inleddes faktiskt med att Alexander berättade att han drömt om både Laila och hennes sambo Korosh Kananian, 28.

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Jag gillar att han heter Alexander i mellannamn också, säger Pärleros och fortsätter:

– Vad var det som gjorde att han inte fick det som första namn? Vad var det som var fel?, undrar han.

– Vad var det som var fel haha, jag vet faktiskt inte. Men hans pappa är ju från Iran så han är perser och hans mamma är ryska så jag tror att dom säkert har kombinerat. Korosh är ju ett persiskt namn, och Alexander antar jag är ryskt, jag vet inte.

– Man kan säga att Korosh blev utsatt för kohandel, skämtar Alexander.

Namnet Korosh är persiskt och betyder ”som solen”, och Alexander kommer från grekiskans Aléxandros. Korosh är egentligen döpt med stavningen Kurosh. 

Vill du veta med om Lailas sambo? Här kan du skaffa dig järnkoll! 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.