Sa-tycker-ASAP-Rocky-om-svenskar
Så tycker ASAP Rocky om svenskar - Foto: Pontus Lundahl/TT, Pixabay

ASAP Rocky avslöjar: Så ser han på svenskar efter häktningen

ASAP Rocky väntar för närvarande på sin dom angående den misstänka misshandeln i Stockholm den 30 juni. Under tiden är han på fri fot – och nu har han öppnat upp sig om vad han tycker om det svenska folket.


Den 30 juli inleddes rättegången mot rapstjärnan ASAP Rocky efter att han blivit åtalad misstänkt för en misshandel i Stockholm. Den 2 augusti, rättegångens sista dag, togs beslutet att låta stjärnan gå fri i väntan på sin dom den 14 augusti.

Idag, måndag, hade världsstjärnan sin första konsert sedan han häktades. Där pratade han om sitt hopp inför framtiden – och hur han ser på det svenska folket efter allt som har hänt, skriver Aftonbladet.

Allvarlig under konserten  

Tidigt på morgonen svensk tid klev ASAP Rocky upp på en scen i Anaheim, Kalifornien. Där skulle han hålla en konsert som en del av arrangemanget "Real Street Festival". Efter sin entré brast artisten ut i ett lyckoskrik – och möttes av publikens jubel. 

Senare under konserten tog superstjärnan tillfället i akt att prata om den kommande domen:

"Jag vet att ni har bett för mig och jag vill att ni fortsätter göra det. Förhoppningsvis, med guds hjälp, så finner rätten mig inte skyldig. Förhoppningsvis hamnar vi inte i fängelse, det vore galet", sa han. 

ASAP Rocky när han uppträdde på Bråvalla 2015. Bildkälla: Pontis Lundahl/TT

"Jag har inget emot svenskar..." 

Men rapstjärnan var inte klar där. Han passade även på att berätta för publiken hur han såg på svenskar efter händelsen. Där framkom det bland annat att han upplevt ett stort stöd från det svenska folket:

"Jag har inget emot svenskar, svenskar demonstrerade utanför häktet och svenskar skrev till mig. Det var en olycklig händelse, jag försöker bara göra det rätta och hoppas att jag inte döms. Be för mig."

Läs även: Bianca Ingrosso svarar på sexryktena – om henne och ASAP Rocky

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du ASAP Rocky?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.