Bradley Coopers look chockar fansen – se bilden här

Bradley Cooper har minst sagt varit i hetluften. Men trots det har han hållit en låg profil – fram tills i hösten. Denna bilden på honom fick fansen att häpna.


Skådespelaren Bradley Cooper, 44, har sannerligen skapat rubriker under året. Förra sommaren stod det klart att han och supermodellen Irina Shayk, 33, hade valt att gå skilda vägar. 

De började dejta varandra år 2015 och två år senare föddes parets dotter Lea De Seine. 

I och med uppbrottet skrevs det mycket om hur deras förhållande hade knakat i fogarna rejält. Det spekulerades vilt i att Bradley skulle ha haft en romans med sångerskan och skådespelerskan Lady Gaga, 33, som han spelade mot i succéfilmen "A star is born". 

När duon framförde låten "Shallow" på Oscarsgalan så kunde ingen undgå kemin mellan dem – men Gaga satte punkt för det ryktet. 

Får fansen att häpna 

Trots alla skriverier höll Bradley en förvånansvärt låg profil. Fram till i höstas – och denna bilden på honom fick fansen att häpna. 

Bilden på skådisen och hans dotter Lea är från ett besök på Disneyland i Kalifornien. Far och dotter såg lyckliga ut när de gick från karusell till karusell i nöjesparken, rapporterar TMZ . 

På denna bilden med dottern Lea ser Bradley Cooper minst sagt lite annorlunda ut. Bildkälla: Instagram/bradleycooper0fficial

Det var på Bradley Coopers officiella Instagram som följarna häpnade över bilden på Bradley och Lea. Bradley ser nämligen inte riktigt ut som vi är vana vid. 

”Ska du vara med i en westernfilm?” Skriver en följare. 

”Jag tror inte att det egentligen är han!”, skriver en annan. 

”Bra förklädnad!”, skriver en tredje. 

Vill du läsa mer om hur filmen ”A star is Born” blev slutet för Bradley Cooper och Irina Shayks kärlekssaga kan du göra det här

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du igen Bradley Cooper på bilden?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.