Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywood snusk: Här är superstjärnornas fetischer

- 14/09/2019, 21:17 -

Superstjärnor – vi ser de ofta glammiga på röda mattan, men inne i sovrummet gillar de något helt annat. Här är superstjärnornas fetischer!

Alla har vi våra sexuella preferenser – inklusive kändisar. Här är fem superstjärnor som pratat offentligt om vad de gillar i sängen:

1. Rihanna – bli bunden

Först ut är allas våran favorit Rihanna. När stjärnan inte skriver låtar och sjunger tillbringar hon gärna tiden med något annat.

– Jag gillar att bli smiskad. Att bli bunden är kul. Jag gillar att vara spontan. Ibland kan piskor och kedjor kännas för planerat, sa Rihanna i en intervju med Rolling Stone

Rihanna
Bildkälla: Evan Agostini/AP

2. Kristen Stewart – bli slickad i armhålan

Även skådespelaren Kristen Stewart har sina preferenser i sängen. I en intervju med British Vogue berättade hon om att dåvarande pojkvännen Robert Pattinson hade slickat henne i armhålan – något hon blev förvånad över att hon gillade, rapporterar Elite Daily

Kristen Stewart
Bildkälla: Joel C Ryan/AP

3. Christina Aguilera – rollspel 

Att klä ut sig kan vara kul – det tycker i alla fall Christina Aguilera och före detta maken Jordan Bratman. 

– Jag har gett Jordan en doktors-klädsel med en doktorsväska full med leksaker... Och jag har en sjuksköterska kostym, såklart, sa Aguilera till The Sun, rapporterar Female First.

Christina Aguilera
Bildkälla: Charles Sykes/AP

4. Heidi Klum – rollspel 

En annan kändis som gärna kör rollspel är modellen Heidi Klum. Till tidningen Marie Clarie sa Klum att man inte får för bli för tråkig i sängen, och att det kan vara bra att klä upp sig ibland. 

Heidi Klum
Bildkälla: Jordan Strauss/AP

5. Scarlett Johansson – sex i bilar

Sist ut är skådespelaren Scarlett Johansson. Och om hon får välja sker sexakten helst på fyra hjul.

– Jag tycker att det är väldigt sexigt att ha sex i en bil. Om vi vill göra några galet och kinky och sexigt är baksätet av en bil vi går till, sa Johansson till Playboy, rapporterar Insider

Scarlett Johansson
Bildkälla: Jordan Strauss/AP

Läs även: Här är superstjärnorna som älskar porr

Har du någon fetisch?