Gunilla Persson och Leif GW Persson
Dispyten mellan Gunilla Persson och Leif GW Persson fortsätter. - Foto: TT

Leif GW Persson till ny attack mot Gunilla Persson: ”Har värre fiender”

Dispyten mellan Hollywoodfrun Gunilla Persson och kriminologen Leif GW Persson är inte över. Gunilla rasar mot Leif GW i kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – i Fokus. Till Nyheter24 säger Leif GW Persson att han håller fast vid det han har sagt.


Förra året misstänktes den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson för stöld efter att ha lämnat en butik med ett par Chanel-glasögon som hon inte hade betalat för.

Under samma period hamnade hon även i blåsväder på grund av en tvist med försäkringskassan. I det fallet förlorade hon i rätten och dömdes för bidragsfusk. 

"Den hemske professorn" 

I kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar – i Fokus intervjuar Susanne Nylén Gunilla om händelserna förra året. 

Gunilla Persson berättar att det spridits felaktiga uppgifter om henne. Hon passar på att ge kriminologen Leif GW Persson en känga och kallar honom för ”den hemske professorn”. Detta efter att han uttalat sig om det hela i TV4:s "Brottsjournalen". 

– Att ha den där böveln sitta på prime time på TV4 och totalt degradera mig. Och far med total osanning om mig. Där han sa att jag skulle bli arresterad när jag kom tillbaka till Sverige. Det är ju helt omöjligt. Jag hade ju redan blivit frikänd av polisen i Sverige, säger Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar – i Fokus

Leif GW Persson: "Jag har värre fiender" 

När Nyheter24 pratar med Leif GW Persson säger han att han kan leva med att Gunilla Persson inte är särkilt förtjust i honom. 

– Jag förstår att hon inte gillar mig. Jag står för det jag har sagt. Hon var och snattade i Florida och erkände sig skyldig till mindre brott. Hon har bidragsskulder också, som hon inte gjort rätt för sig, säger Leif GW Persson till Nyheter24. 

"Definitivt inte lägga ner honom"

Gunilla har sagt att hon inte tänker ge upp kampen mot Leif GW. Hon har hittills inte vidtagit några åtgärder – men har planer på det. 

– Jag har inte gjort någonting, men jag kommer att göra. Jag ska inte säga vad nu, men jag har definitivt inte tänkt att lägga ner honom. Här sitter han på det här Brottsjournalen, länge, och nedgraderar mig. Och far med direkta lögner, säger Gunilla Persson. 

Gunilla Persson rasar mot Leif GW Persson efter att han uttalat sig om henne i TV4:s Brottsjournalen. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

"Inte släkt vill jag understryka"

Att Gunilla Persson sagt att hon inte tänker ge upp kampen mot GW är inget som skrämmer honom. 

– Jag hoppas att hon håller sig inom ramen för lagen i så fall. Om hon gör något åtalbart kommer jag att agera på det. Men jag är inte särkilt orolig, jag har värre fiender än Gunilla Persson, säger Leif GW Persson. 

Han tillägger: 

– Vi är inte släkt vill jag understryka. 

Vill du läsa mer om när Gunilla Persson dömdes för bidragsfusk kan du göra det här!

Svenska Hollywoodfruar - i Fokus sänds tisdag den 10 september 21.01 på Viafree

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.