Samir Badran och Sigrid Bernson
Samir Badran och Sigrid Bernson gjorde slut tidigare i år. Nu berättar Samir om anledningen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Samir Badran om Sigrid Bernson: "Bästa relation jag haft" 

Samir Badran är nu tillsammans med Julia Sundquist – men innan dess så var han ihop med Sigrid Bernson. Nu berättar Samir om anledningen till uppbrottet från Sigrid.


I början av juli stod det klart att Samir Badran, 29, hade ett öppet förhållande med Linköpingstjejen Julia Sundquist, 22. Några veckor senare berättade Samir att paret har valt att bli exklusiva.

"Jag tycker att hon är så jävla underbar. Vi är tillsammans nu, och jag mår fett bra”, skrev Samir i en hälsning till Aftonbladet.

Samir Badran och Julia Sundquist var på semester tillsammans i somras. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

Men innan Samir föll pladask för Julia så var han som bekant tillsammans med artisten och dansaren Sigrid Bernson, 30. Samir och Sigrid träffades under "Let's Dance" år 2017, men i januari 2019 så valde paret att gå skilda vägar. Något som fick många fans att bli förvånade – på ytan såg ju deras relation så perfekt ut.

Sigrid Bernson och Samir Badran gick skilda vägar tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu berättar Samir om anledningen till att han gjorde slut med Sigrid. Samir intervjuas i TV4:s ”Helt sjukt” och berättar där om sin utbrändhet. 

– Det var allvarligt, det var riktigt allvarligt. Då tänkte jag så här; ”Nu kommer jag dö. Nu är mitt liv över”, säger Samir i TV4.

Han kände att han inte kunde ge Sigrid den kärlek som hon förtjänade. Samir var helt enkelt för utmattad. 

– Det gick inte, så jag var tvungen att breaka. Fett tråkigt, men… Det är den bästa relationen jag haft och så var jag tvungen på grund av den här grejen, så det är inte en lek alltså, säger Samir i TV4, skriver Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!