Leif-GW-Persson-till-attack-mot-Per-Morberg
Leif GW Persson till attack mot Per Morberg - Foto: Anders Wiklund/TT, Janerik Henriksson/TT

Leif GW Perssons pik till Per Morberg: "Undrar över hans utgifter"

Leif GW Persson är inte främmande för att säga vad han tycker. Nu får kändiskocken Per Morberg höra ett par välvalda ord från krimexperten, bland annat om sin ekonomi.


Leif GW Persson är känd för att kasta ut både en och annan känga till sina kändiskollegor. Tidigare har både Carolina Gynning och Gunilla Persson fått smaka på krim-expertens hårda ord. Nu står istället tv-kocken och skådespelaren Per Morberg på tur, och han får höra ett och annat om sin ekonomi.

Ifrågasätter Per Morbergs ekonomi

Leif GW Persson skriver inte bara böcker och pratar om brott, han säljer också vin. I runda slängar kränger han runt en miljon flaskor om året, något som inte sitter fel i plånboken. 

Kanske är det därför han har så svårt att förstå ett uttalande som Per Morberg har gjort där han påstår att man inte kan leva på att sälja vin. 

– Morberg påstår att man inte kan leva på att sälja viner. I så fall undrar jag lite över hans utgifter. Jag skulle kunna leva på att sälja viner enbart, säger han till Nöjesbladet. 

Per Morberg. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

"Går inte ens att putsa fönster med" 

Kritiken mot Per Morberg tar inte slut där. Leif GW Persson har tydligen smakat tv-kockens vin, och är allt annat än imponerad. 

– Nej, det var ingen höjdare, det är inte ens sånt där som du putsar dina fönster med. Men mina är bra, säger han till Nöjesbladet.

Han fortsätter, och beskriver hur försäljningen av sina egna viner går:

– De säljer som fan. En och en kvarts miljon buteljer per år. 

Leif GW Persson. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Nyheter24 har tidigare intervjuat Leif GW Persson om sin vinsuccé. Där beskriver han hur han är nöjd med inkomsten, men också att han kan tänka sig att byta ut det populära vinet... Det kan du läsa mer om här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.