Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leif GW Perssons pik till Per Morberg: "Undrar över hans utgifter"

- 21/09/2019, 16:07

Leif GW Persson är inte främmande för att säga vad han tycker. Nu får kändiskocken Per Morberg höra ett par välvalda ord från krimexperten, bland annat om sin ekonomi.

Leif GW Persson är känd för att kasta ut både en och annan känga till sina kändiskollegor. Tidigare har både Carolina Gynning och Gunilla Persson fått smaka på krim-expertens hårda ord. Nu står istället tv-kocken och skådespelaren Per Morberg på tur, och han får höra ett och annat om sin ekonomi.

Ifrågasätter Per Morbergs ekonomi

Leif GW Persson skriver inte bara böcker och pratar om brott, han säljer också vin. I runda slängar kränger han runt en miljon flaskor om året, något som inte sitter fel i plånboken. 

Kanske är det därför han har så svårt att förstå ett uttalande som Per Morberg har gjort där han påstår att man inte kan leva på att sälja vin. 

– Morberg påstår att man inte kan leva på att sälja viner. I så fall undrar jag lite över hans utgifter. Jag skulle kunna leva på att sälja viner enbart, säger han till Nöjesbladet. 

Per Morberg
Per Morberg. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

"Går inte ens att putsa fönster med" 

Kritiken mot Per Morberg tar inte slut där. Leif GW Persson har tydligen smakat tv-kockens vin, och är allt annat än imponerad. 

– Nej, det var ingen höjdare, det är inte ens sånt där som du putsar dina fönster med. Men mina är bra, säger han till Nöjesbladet.

Han fortsätter, och beskriver hur försäljningen av sina egna viner går:

– De säljer som fan. En och en kvarts miljon buteljer per år. 

Leif GW Persson
Leif GW Persson. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Nyheter24 har tidigare intervjuat Leif GW Persson om sin vinsuccé. Där beskriver han hur han är nöjd med inkomsten, men också att han kan tänka sig att byta ut det populära vinet... Det kan du läsa mer om här.