Stockholm

Gunilla Persson ryter ifrån efter Alex och Sigges hån: ”SVIN!”

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson uppdaterar flitigt sina följare om sin mammas hälsa på Instagram. Detta är något som fått Podduon Alex och Sigge att reagera. ”Det mest bisarra som pågår på internet just nu” kallar de Gunillas dokumentation.


Läs mer

Gunilla Persson, 60, är superaktuell i jubileumssäsongen av succéserien Svenska Hollywoodfruar där vi får följa hennes liv i USA.

Förutom i Svenska Hollywoodfruar delar Gunilla flitigt med sig av sitt vardagsliv i sociala medier. Den senaste tiden har vi fått se många bilder på Gunillas 93-åriga mamma Iris Persson – som är sjuk och i princip konstant sängliggandes.  

Detta är något som podcast-duon Alex Schulman, 43, och Sigge Eklund, 45, har reagerat på. 

I det senaste avsnittet av ”Alex & Sigges podcast” tar de upp tre personer som de tappat respekten för under den gångna veckan – och en av dem visar sig vara Gunilla Persson. 

Gunilla Persson lägger ofta upp bilder på sin 93-åriga mamma Iris på Instagram. Bildkälla: Instagram/thegunilla

"Första bevakningen av ett dödsförlopp"

Alex Schulman stör sig på att Gunilla frekvent lägger upp bilder på mamman och menar att det är ”så sanslöst knäppt” av henne att utsätta sin mamma för det. Och Sigge verkar minst sagt hålla med. 

– Det är bland det mest bisarra som just nu pågår på internet. Den här följetongen med den här, det måste man väl ändå få säga, döende kvinnan som mot sin vilja exponeras dagligen, säger Sigge Eklund. 

Schulman ser det som att Gunilla är i full gång med att dokumentera sin egen mammas död. 

– Man har ju varit med om kändisfödslar och då har det känts väldigt speciellt, men det här är då kanske världshistoriens första bevakning av ett dödsförlopp, säger Alex Schulman. 

”SVIN!” 

Gunilla Persson ryter nu ifrån rejält på Instagram. Hon verkar extra besviken på Alex Schulman eftersom hon tidigare har gästat hans show. 

”Vad är dessa karaktärer för några? SVIN! Jag trodde Alex Schulman gillade mig. Det kan man i alla fall tro att döma av den fabulösa intervjun han gjorde av mig i ”Schulman show”. Och nu har han mage att hoppa på mig och mamma”, skriver Gunilla. 

Gunilla Persson är riktigt upprörd över att Alex och Sigge har kritiserat att hon frekvent lägger upp bilder på sin mamma. Bildkälla: Instagram/thegunilla

"Dags att någon sätter dit dem"

Gunilla anser att det Alex och Sigge sysslar med i podcasten inte är yttrandefrihet – utan rena påhopp. Hon verkar även göra sig redo för någon typ av hämndaktion. 

”Vilken besvikelse! Här trycker han på en knapp vars reaktion inte blir nådig för vare sig den ena eller den andra bövelen att handskas med. Fy skam! Detta är inte yttrandefrihet, detta är påhopp och ärekränkning. Kanske dags att någon sätter dit dem ordentligt. Och jag är rätt person för det, var så säker!”, skriver hon i samma inlägg. 

Svenska Hollywoodfruar visas tisdagar 21:00 på TV3, Viaplay och Viafree

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.