Måndag 29 Nov
Stockholm

Malin Berghagens fina gåva till Petter i Så mycket bättre: ”Det var mammas”

Lill-Babs och Petter
Lill-Babs dotter gav Petter är känslosam gåva i Så mycket bättre. Foto: TV4/Stella pictures

TV4:s succéprogram Så mycket bättre har precis kickat igång och det är ett minst sagt känslosamt premiäravsnitt tittarna bjuds på. Malin Berghagen ger nämligen Petter en alldeles speciell gåva för att hylla hans fina relation med hennes mamma Lill-Babs.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu har äntligen TV4:s tittarsuccé Så mycket bättre börjat igen. Och det är ingen vanlig säsong vi bjuds på – utan det är själva jubileumssäsongen. 

Den gotländska sommaridyllen fylls av musik från några av Sveriges mest folkkära artister. Först på plats på ön var Petter, Magnus Uggla och Miss Li. Sedan ansluter även Jill Johnson, Orup, Petra Marklund och Jason ”Timbuktu” Diakté. 

Malin Berghagens hälsning till Petter

Vid premiäravsnittets middag kommer Barbro ”Lill-Babs” Svensson på tal. Deltagarna börjar prata om säsongen då Lill-Babs var med och det blir en riktigt känslosam stund. Detta eftersom Lill-Babs gick bort förra året och är enormt saknad.  

Vid middagen får tittarna även se ett inslag där Malin Berghagen, dotter till Lill-Babs, berättar om minnesstunden som hölls för hennes mamma i Storkyrkan, i Stockholm. 

Malin berättar att det var väldigt speciellt för henne att se första säsongen av Så mycket bättre eftersom båda hennes föräldrar var med då. Malins pappa är nämligen Lasse Berghagen. 

Petter och Lill-Babs kom varandra nära under första säsongen av Så mycket bättre. Bildkälla: TV4

 "Petter var viktig för mamma"

– Ett väldigt starkt minne jag har är när mamma sjunger En kväll i juni inför pappa. Och Petter upplevde jag blev en väldigt viktig person för mamma under inspelningen, säger Malin Berghagen. 

Sedan visas ett klipp från den första säsongen då tittarna får höra hur Petter säger till Lill-Babs att han är väldigt glad över att han har fått lära känna henne. 

– Du ju en sann livsinspiration faktiskt. Du är som en kompis, nästan som en mamma. Du är en jävligt mäktig person att lära känna, sa Petter till Lill-Babs. 

"Sonen hon aldrig fick"

Malin Berghagen berättar att hennes mamma Lill-Babs hade ett speciellt hjärta för Petter. 

– Jag och mina systrar tror att han var sonen som hon aldrig fick, säger Malin. 

Malin håller därefter upp ett stort glas i sina händer och säger att det har tillhört hennes mamma. Det Malin sedan säger till Petter får hans tårar att strömma ner för kinderna. 

"Dela en skål med mamma"

– Petter, du var speciell. Och du är väldigt speciell fortfarande för mamma. Hon pratade väldigt mycket om dig och din omtänksamhet om henne. Vi vill ge dig det här glaset och när du än vill är du nära mamma och delar en skål med henne. Ni kommer alltid vara speciella för varandra, säger Malin. 

Efter att Malins känslosamma hälsning har visats för artisterna under middagen så utbringar de en skål för Lill-Babs. 

Så mycket bättre visas på TV4 lördagar 20:00. 

Tittar du på Så mycket bättre?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela