Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf avslöjar därför har hon en permobil

- 21/10/2019, 17:40 -

Det är i en intervju med Amelia som Magdalena Graaf berättar att hon har en permobil. – Jag älskar min permobil, säger Magdalena till tidningen och berättar om planerna för den elektriska rullstolen.

Tv-profilen och bloggaren Magdalena Graaf, 44, har många bollar i luften. I höst är hon aktuell med realityserien "Systrarna Graaf" på TV3. Där får tittarna följa Magdalena och systern Hannahs upptåg.

Det är alltid fullt ös runt fembarnsmamman Magdalena. Hon bor tillsammans med sambon Filip Larsson i en 16-miljoners villa i Djursholm. Den som följer Magdalenas blogg vet att det alltid är mycket på agendan för henne med både barn och karriär.

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har en permobil som hon älskar. Bildkälla: Stella Pictures.

Dessutom har familjen vakthunden Drago. Den fina jycken är av rasen Dobermann och kräver en hel del aktivitet.

I en intervju med Amelia berättar Magdalena hur hon har löst det – hon har nämligen skaffat en permobil.

– Jag älskar min permobil, säger Magdalena till tidningen.

På frågan om hur det kom sig att Magdalena köpte en permobil svarar hon:

– Eftersom jag är lat och tycker det är jobbigt att gå ut med hunden, dessutom hade jag problem med höften. Den har käpphållare och allt! Jag vill trimma den så att den går snabbare, säger Magdalena till Amelia.