Simon-Hermansson-berattar-om-sjukdomen-i-Bachelor
Simon Hermansson berättar om sjukdomen i Bachelor - Foto: Tv4, Youtube/Skrämdump TV4

Simon Hermansson allvarligt sjuk i Bachelor: "Skiter rent blod"

Simon Hermanssons tid i "Bachelor" har varit allt annat än odramatisk. Nu berättar Hermansson att han även kämpade med sin hälsa under inspelningen av programmet.


Simon Hermanssons tid i bachelor har minst sagt varit stormig. Från att skapa dålig stämning med sina tatueringsplaner till att bli nobbad av flertalet tjejer – ja, vistelsen i Sydafrika har inte varit helt lätt. Och svårare ska det bli.

"Sa många gånger att jag inte klarade av det"

I torsdagens avsnitt av Bachelor får man se hur Hermansson blir sjuk och behöver uppsöka vård. Väl på plats konstaterar en läkare att han blivit biten av en fästning och drabbats av så kallad "fästingfeber". 

Som följd blev det ingen rosceremoni den kvällen och Hermansson fick istället vila upp sig. Men bachelorn anser att produktionen inte gjorde tillräckligt för hans hälsa. 

– Jag sa många gånger att jag inte klarade av det, men... Produktionen är ju produktionen också, så är det ju, de har ju tider att hålla. Som jag kände från dem så var det bara att bita ihop och hålla käften, helt enkelt, förklarar Hermansson för Nöjesbladet. 

Sjuk i flera veckor

I intervjun berättar Hermansson att han var sjuk i flera veckor efter fästingbettet och att han också drabbades av en allvarlig maginfektion. 

– Det slutade med att jag spyr och skiter rent blod, säger han till Nöjesbladet. 

Bildkälla: Facebook/Bachelor Sverige

Kritiserar vården

Hermansson berättar även att han bara bet ihop genom sjukdomen, delvis då han kände att produktionen inte gav utrymme för något annat.

Han är också skeptisk till den vård han fick. För Nöjesbladet berättar han hur han togs till närmaste sjukhus vilket låg vägg i vägg med en däckfirma. 

– Jag vet inte hur bra en klinik är som ligger bredvid en däckfirma, det tåls att diskutera. Men det var den kliniken som låg närmast helt enkelt, annars var vi tvungna att åka in till storstan, och det hade vi inte tid med.

Produktionen har dock en annan version av vad som hände. I ett sms till Nöjesbladet skriver Paulina Bånge, pressansvarig för Bachelor, att deltagarnas hälsa alltid är viktigast.

Läs även: Här är årets Bachelortjejer – som slåss om två killars hjärtan

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.