Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian öppnar upp om viktmissnöjet: "Gått upp"

- 05/11/2019, 22:44 -

Det är i en video på sin Instagram-story som världsstjärnan Kim Kardashian delar med sig av missnöjet med sin nuvarande vikt. "Ibland kommer vi av oss", säger hon bland annat.

Kim Kardashian driver ett av världens största Instagramkonton och har bland annat prytt omslag för magasin som Vogue, Elle, Harpers Bazaar och GQ.

Hon är gift med världsartisten Kanye West och tillsammans har de två barn. 

Men den världsberömda realitystjärnan är inte nöjd med allt i sin tillvaro – hon tycker nämligen att hon gått upp alldeles för mycket i vikt. 

"Måste bara få fason"

Kim Kardashian om missnöjet med sin nuvarande vikt. Bildkälla: Evan Agostini/TT

I en video på sin Instagram-story redogör hon för missnöjet och berättar om hur svårt hon haft att hålla sig i form under senaste tiden. 

Och nu vill Kim alltså lägga ett större fokus på träningen.

– Vi kör ett kvällspass på gymmet innan jag äter middag, vilket jag aldrig gör, med den här, men jag kände att vi behövde börja någon gång, säger hon på Instagram Story, och visar sin personliga tränare Melissa Alcantara.

Och fortsätter: 

– Jag menar, i bland kommer vi av oss och i bland måste man bara få fason på det, och det här har varit en period där jag kommit av mig och gått upp, tror jag, 9 kilo, jämfört med vad jag vägde för ett år sen, eller ett och ett halvt år sen.

Målet till 40-årsdagen

Målet är 40-årsdagen i oktober nästa år. Bildkälla: Chris Pizzello/TT

Kim avslöjar också att det stora målet är att komma i riktigt bra form till 40-årsdagen i oktober nästa år. 

Enligt världsstjärnan så har maten varit det största problemet, och inte att hon rört sig för lite. 

– För att må bra, så vill jag hamna på en riktigt bra målvikt, och det innebär att man får träna oavsett vad. Det beror på hur jag äter. Jag tränar, men det är min mat. Men Melissa och jag har ett stort mål till när jag fyller 40, säger Kim på sin Instagram-story.

Läs mer: Kim Kardashians hyllning till Greta Thunberg: "Fantastisk"