Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om bråken med Phillipe Cohen: "Satt utanför" 

- 12/11/2019, 16:23

Bianca Ingrossos relation med Phillipe Cohen har varit på och av under en lång tid. I en video berättar nu Bianca om två av de bråken de har haft. – Jag satt ledsen bara. Så kom någon fram, säger Bianca.

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon syns i tv-rutan – både i “Wahlgrens värld” och som jurymedlem i “Talang”. Dessutom driver hon det hyllade sminkmärket CAIA Cosmetics.

Så det är inte konstigt att Bianca är rejält omskriven, och framförallt har hennes kärleksliv blivit en het potatis.

Hennes av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 25, är väldokumenterat. De har avföljt varandra på Instagram, men i en intervju med Aftonbladet berättade Bianca nyligen att hon inte är singel men att hon bestämt sig för att inte prata mer om den saken.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen på "Let's Dance" år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

"Bråkade på Spy Bar"

I sin senaste vlogg väljer nu Bianca att berätta om ett av de bråk hon har haft med Phillipe.

Bianca får en fråga från ett fan som handlar om huruvida hon tycker det är jobbigt att folk vill ta bilder med henne på stan. Biancas assistent Lovisa Worge, 22, säger att hon aldrig har hört Bianca säga nej till ett fan som önskar en bild.

– Det var en gång när jag och Phillipe hade bråkat på Spy Bar, berättar Bianca.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso
Det är i en ny vlogg som Lovisa Worge och Bianca Ingrosso pratar om allt mellan himmel och jord. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Lovisa berättar att personen som Bianca nobbade på Spy Bar angående bilden blev “helt rabiat”.

Bianca drar sig då till minnes ett annat bråk med Phillipe. Även då kom ett fan fram och ville ta en bild. Kanske inte den bästa tajmingen...

– Men jag minns en gång jag och Phillipe bråkade utanför hans lägenhet. Jag satt ledsen bara. Så kom någon fram och ba “får jag ta en bild” och jag svarade “jag är jätteledsen, men jag är inte i rätt stadie nu”, berättar Bianca i vloggen.