Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benjamin Ingrosso kastade kläderna under middagen: "Oh my god"

- 13/11/2019, 15:13

Det var under en middag hemma hos Bianca Ingrosso som hennes lillebror Benjamin plötsligt drog ner brallorna för att visa en sak. Och Bianca blev minst sagt chockad.

På fredag släpper Bianca Ingrossos märke CAIA Cosmetics sin första parfym och de som följer Bianca på sociala medier har inte kunnat missa allt ståhej kring den nya doften.

Tidigare i veckan bjöd Bianca över delar av sin familj på en mysig middag i lyxvåningen på Östermalm. På plats var Biancas pappa Emilio Ingrosso, 54, och hans fru Åsa Ingrosso, 43. Även Biancas lillebror Benjamin Ingrosso, 22, hade kommit förbi för kvalitetstid med familjen.

Förutom att alla enades om att Biancas nya parfym luktade kanongott så var det en annan sak som stod på menyn...

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bjöd över sin familj på middag...Bildkälla: Stella Pictures.

"Det är som en rumpa"

Att bli kliad på ryggen är något som uppskattas i familjen, och under en kli-stund började de prata om varandras ben. Ja, du läste rätt. 

– Din mamma har jävligt snygga ben, säger Åsa och syftar på syskonens mamma Pernilla Wahlgren.

Benjamin säger då att han har dom "största vaderna". Då är det upp till bevis. Benjamin drar ner brallorna och spänner sina vadmuskler, samtidigt som pappa Emilio också är med i tävlingen.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso kastade kläderna på middagen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

– Oh my god, det är som en rumpa på dina vader, skrattar Bianca när hon ser Benjis benmuskler.

Vem som vann tävlingen – det ser du i klippet ovan.