Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peñas nya, kaxiga ord till Bianca Ingrosso: "Vill att det ska hända"

- 27/11/2019, 12:04 -

Bianca Ingrosso är som många vet ett stort fan av Paradise Hotel. Men det är en sak hon inte tyckt om med årets säsong – Marcelo Peña. Men Marcelo tar det hela med en klackspark och har nu en ny hälsning till Bianca.

Bianca Ingrosso fick under ett av sina poddavsnitt frågan  "vem i Sveriges Influenservärld du hade valt att avskeda". 

Hon valde då snabbt att ge Marcelo Peña en rejäl känga. 

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influenser? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, sa Bianca och fortsatte:

Marcelo vann Paradise Hotel och fick många tjejer på fall. Han valde sedan att dela vinstsumman med Jesper Bengtsson. Bildkälla: Viafree

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutade hon.

Marcelo svarade att han misstänker att Bianca är lite småsugen på honom och att han minsann tror att hon skulle gilla honom om de träffades. 

Bianca kastar rejäla kängor på Marcelo. Bildkälla: Stella Pictures

Men nu har Bianca varit framme igen. Denna gång pratar hon om Paradise Hotel i "Över bordet" med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors.

– Jag skulle vilja åka in till Paradise Hotel för att höra allt som sägs bakom kulisserna, säger Bianca. 

– Sen hade jag även velat åka dit för att slå sönder Marcelo så jag hade åkt dit bara för att strypa honom. 

"Vill att det ska hända"

Men Marcelo tar det hela med en klackspark. I en intervju med Nyheter24 berättar han att han nästan hoppas på att han och Bianca ska springa på varandra på en fest. 

– Alltså drömmen är ju att hamna på samma fest som Bianca. Eller att jag söker in till programmet Hemliga beundrare, så sitter jag där när hon kliver in, det hade varit väldigt kul att se vad som händer då. Nej men jag tar inte åt mig så mycket. Det är ju tur att jag är där, vem skulle hon ha att hata på annars? Är ju egentligen bara roligt att man lyckas engagera så mycket, svarar Marcelo. 

Se hela intervjun med massor av annat smask i spelaren ovan.