Lördag 1 Okt
Stockholm

Bianca Ingrosso akut sjuk: "Du måste lägga på nu och åka in"

Bianca Ingrossos hälsotillstånd gör nu hennes fans riktigt oroliga. Hon har haft återkommande kramper i hjärtat och läkaren uppmanade henne att åka in akut. – Jag hade så ont att jag hade svårt att andas, berättar Bianca.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i sin senaste vlogg som influencerprofilen och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, berättar om en riktigt otäck händelse.

– Drama, drama, drama. Igår så trodde jag att jag skulle behöva åka in till akuten. Herregud vad Kry skrämde ihjäl mig, berättar Bianca.  

Två gånger den senaste veckan har Bianca nämligen fått kramper i hjärtat.

– Jag hade så ont att jag hade svårt att andas och hyperventilerade, förklarar Bianca i sin vlogg.

Bianca Ingrosso berättar om sina otäcka kramper. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Ring efter ambulans"

Hon berättar sedan om samtalet med Kry. Läkaren bad henne lägga på luren och åka in till akuten. Han sa även att om hon skulle drabbas av en till kramp inom en halvtimme så skulle hon ringa efter en ambulans.

Men hon lydde inte läkarens råd utan värmde istället en riskudde (?) som hon la på bröstet i en och en halv timme, och då kändes det sedan bättre.

Läkaren trodde att det kunde vara någon allergi och att Bianca skulle behöva en adrenalinspruta i hjärtat. I vloggen berättar Bianca vidare att om det händer igen så lovar hon att kolla upp det.

Bianca Ingrossos fans uppmanar henne nu att åka in till sjukhuset.Bildkälla: Stella Pictures

"Det kan gå riktigt jävla illa" 

Men hennes fans vädjar nu att hon ska åka in och undersöka sig ordentligt.

"Snälla Bianca åk och kolla det jag fick hjärtinfarkt hade som dig i tre dagar var jag hemma och kom in i sista minuten och fick opera mig det var hjärtinfarkt"

"Eeeh, snälla åk in till akuten om du känner det igen eller far till läkare för att ta reda på det var. Ta hand om dig"

"Asså Bianca, om en läkare säger till dig att du måste åka till akuten. DÅ ÅKER DU TILL AKUTEN! Snälla vet att man alltid tänker att nått aldrig kommer hända en själv men hjärtkramper ska man inte leka med, kan gå riktigt jävla illa"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.