Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips tidigare bolag Hermine Hold i konkurs

- 02/12/2019, 20:14

Det var för mindre än ett år sedan som Isabella Löwengrip lanserade sitt märke Hermine Hold. I somras hoppade hon av styrelsen, och nu har bolaget gått i konkurs.

Den 20 februari tidigare i år lanserade Isabella Löwengrip, 29, märket Hermine Hold. Hermine Hold gjorde accessoarer så som hårsnoddar och scarves.

"Kollektionerna som Hermine Hold lanserar kommer ju att vara inspirerade av en kvinnlig ikon, och den första kollektionen som lanseras idag är inspirerad av mig. Tycker verkligen att färgerna och mönstren är så fantastiskt fina", skrev Isabella i sin blogg vid lanseringen.

Bara några månader senare – i juni närmare bestämt – så hoppade Isabella av Hermine Holds styrelse. Anledningen var då att hon skulle lägga allt krut på sin USA-satsning, något som Breakit då rapporterade om. Enligt Breakit så var Isabella fortsatt delägare i bolaget.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip lämnade Hermine Hold för att göra karriär i USA. Bildkälla: Stella Pictures.

Hermine Hold i konkurs 

Någon USA-satsning att tala om blev det dessvärre inte för bloggaren och entreprenören Löwengrip. Detta då det under hösten avslöjades att Löwengrip har ljugit om sin statistik och fejkat siffror. 

I sin blogg har Isabella öppet berättat om den kris hennes bolag går igenom. Hon har fått skära ner rejält i sina blogg och avskedat mer än hälften av sin personal. Mer om vad som har hänt kring Löwengrip kan du läsa här.

Men nu står det alltså klart att Löwengrips tidigare bolag Hermine Hold går i konkurs, något som Bloggbevakning var först med att skriva om. Konkursen inleddes den 28 november, skriver Bloggbevakning.