Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Julia Sundquists nya kärleksförklaring till Samir Badran: "Soulmate"

- 08/12/2019, 19:13

Julia Sundquist och Samir Badran verkar vara upp över öronen förälskade i varandra. Nu öppnar flickvännen upp sig om framtidstankarna med realitystjärnan.

Det var i juli tidigare i år som artisten och realitystjärnan Samir Badran, 29, bekräftade att han träffat kärleken i den 22-åriga Linköpingstjejen Julia Sundquist.

Detta efter att han tidigare haft ett förhållande med dansaren och artisten Sigrid Bernson, 30, som han träffade under "Let's Dance" 2017.

Ovissheten

Men förhållandet mellan Samir och Julia var inledningsvis lite oklart. De sa bland annat att de hade ett öppet förhållande. 

Kort därefter berättade dock Samir att han förälskat sig i sin Julia, något som du kan läsa mer om här

Sedan dess har paret flera gånger visat sin kärlek för varandra öppet på sociala medier. 

Och under "Idol"-finalen i fredags var det dags igen. 

Intima bilden

Julia Sundquist och Samir Badran visade upp sin kärlek under fredagens "Idol"-final. Bildkälla: Instagram/Julia Sundquist

Julia delade nämligen med sig av en bild på Instagram där paret pussas och kramas – med texten "Min soulmate for life".

Paret har sannerligen ambitionen att bli gamla och skrynkliga ihop!

Flickvännen har också tidigare berättat om sin kärlek till Samir för Expressen.

Han får mig att skratta hela tiden. Jag och Samir är väldigt lika i hur vi tänker och vilka värderingar vi har. Familjen är väldigt viktig för oss och det är superhärligt att båda har världens bästa familjer som dessutom bor i samma stad vilket gör det smidigt att åka och hälsa på tillsammans, sa 22-åringen.

"Det känns så jävla rätt"

Även Samir har tidigare delat med sig av sina starka känslor för Julia.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, har han sagt till Nöjesbladet.

Läs mer: Erica Lindberg om hemliga träffarna med Samir Badran: ”Tre-fyra gånger”

Är du i ett förhållande?