Samir Badran öppnar upp om kärleken till Julia: "Den rätta"

- 14/10/2019, 14:05 -

Samir Badran träffade sin nuvarande flickvän Julia Sundquist i somras. I en intervju med Nöjesbladet berättar han att "det känns som hon är den rätta".

I somras skrev Nyheter24 om hur Samir Badran, 29, hade hittat kärleken i Linköpingstjejen Julia Sundquist, 22. Samir publicerade flera bilder på Instagram från en härlig solsemester i Spanien, men till en början sa paret att de hade ett öppet förhållande.

Nu har det blivit andra bullar – för i en intervju med Nöjesbladet så berättar Samir att han har blivit kär i sin Julia.

– Det går väldigt bra och allt känns nice som fan. Vi träffades i början av maj, men vilket datum vi blev tillsammans vet jag inte exakt, men vi har umgåtts sedan dess, säger han till Nöjesbladet.

"Att gifta sig kanske är överdrivet"

Samir berättar vidare att han känner sig oerhört lycklig tillsammans med flickvännen – som att han har träffat den "rätta". Även giftermål verkar inte vara helt utanför bilden.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, säger han till Nöjesbladet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Samirs låt "Kemi" som han beskriver som en hyllning till flickvännen Julia. Det kan du läsa om här!

Är du glad för Samirs skull?