Rihanna och pojkvännen Hassan Jameel
Allt du vill veta om Rihannas pojkvän Hassan Jameel.

5 saker du vill veta om Rihannas pojkvän Hassan Jameel

Han är mångmiljardär, modellsnygg och smart som få – lär känna Rihannas pojkvän Hassan Jameel.


Tidigare i veckan syntes superstjärnan Rihanna, 31, i Stockholm där hon sågs ha en rolig kväll på ASAP Rockys spelning i Globen. Rihanna och ASAP Rocky syntes även tillsammans på en modegala i London nyligen – men de är faktiskt bara vänner. 

De senaste två åren har Rihanna nämligen haft en riktigt het pojkvän i form av miljardären Hassan Jameel...

Här är allt du vill veta om Rihannas pojkvän Hassan!


Hur gammal är Hassan?
Hassan Mohammed Abdul Latif Jameel föddes den 22 oktober 1988 i Saudi Arabien. Han är 31 år gammal. Hassan hör till en av arabvärldens rikaste familjer – men mer om det sen!

Vi förstår vad Rihanna föll för! Bildkälla: Abdul Latif Jameel Company Ltd 

Hur länge har Hassan och Rihanna varit ett par?
Första gången Rihanna och Hassan hamnade på bild tillsammans var under ett nyårsfirande i London år 2016, skriver Vogue.

De började dejta ordentligt under 2017 och några av de tidigare bilderna visade paret i Spanien då de drack kaffe och kysstes, skriver Business Insider.

De har även synts ihop på romantiska middagar och kärlekssemestrar. I somras var paret på Capri tillsammans med Hassans familj, och av bilderna att döma så såg de ut att ha det riktigt mysigt! 

I en intervju med Vogue i november 2019 så bekräftade Rihanna sin relation.

– Jag är i en exklusiv relation sedan ett tag tillbaka och det går riktigt bra, så jag är lycklig, sa hon då.

Vad jobbar Hassan med?
Rihanna är god för över fem miljarder – men Hassan har även han det rätt bra. Han är nämligen en Toyota-arvinge då hans familj äger Abdul Latif Jameel som är den största distrubitören av Toyota i flera mellanösternländer skriver Business Insider.

Hassan är vice ordförande i företaget. Hassans familj är rankad fjärde rikast i mellanöstern och de är goda för 18 biljoner kronor. Hassan själv är god för härliga nio miljarder kronor.

Har Hassan varit gift?
Japp, det har han! År 2012 gifte han sig i operahuset i Paris med den tunisiska konstexperten Lina Lazaar. Paret skilde sig år 2017, samma år som relationen med Rihanna började bli seriös. Innan äktenskapet med Lina och förhållandet med Rihanna så har Hassan dejtat supermodellen Naomi Campbell.

Hassan Jameel i New York i april 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad har Hassan gjort innan?
Oj oj, Hassan har inte direkt IQ fiskmås... Tidigare har Hassan jobbat för Toyotas kontor i Japan. I Japan har han även studerat konst på universitet Sophia. Hassan har dessutom en MBA från ansedda London Business School. 

Förutom att tala kärlekens språk med Rihanna så kan han snacka engelska, arabiska och japanska flytande. Inte illa!

Rihanna har all anledning att vara glad! Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.