Pernilla Wahlgrens relationsråd till Bianca: "Skadar sig själv"

- 14/12/2019, 14:02 -

Bianca Ingrosso har länge haft en av och på-relation med Phillipe Cohen. Kärleken, breakupsen och tårarna har gått att följa både på tv och på sociala medier. Nu kommer mamma Pernilla Wahlgren med ett gott råd till dottern.

Bianca Ingrossos kärleksliv har minst sagt varit en bergochdalbana. I flera år har hon haft en av och på-relation med Phillipe Cohen – ett förhållande vars status idag är okänd. 

Bianca har tidigare sagt att hon inte är singel, samtidigt vill hon inte avslöja vem hon är tillsammans med.

Det finns dock mycket som tyder på att det kan vara just Phillipe som är mannen i Biancas liv. 

Det har i alla fall varit stort hemlighetsmakeri kring hela situationen, och kanske kan mamma Pernilla Wahlgren ligga bakom tystnaden.  

I en intervju med Expressen avslöjar nämligen Pernilla ett relationsråd som hon gett till Bianca.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Skadar sitt förhållande" 

I intervjun pratar Pernilla om att Bianca är väldigt frispråkig. Det här är en egenskap som Pernilla uppskattar med dottern, men ibland har hon känt att det blivit för mycket. 

– Jag tycker att det är ganska skönt att hon la ner sin podd, det kan jag säga. För de var väldigt frispråkiga och det var så här att man kände ”måste ni verkligen berätta allt”, förklarar Pernilla för Expressen

Pernilla avslöjar även att hon gett dottern ett och annat relationsråd – bland annat att det finns en poäng med att inte ha ett så offentligt förhållande. 

– Det var något breakup med hennes pojkvän och vi hade pressdag med ”Wahlgrens värld” och då kan jag ju säga att "vet du vad, du behöver inte sitta och berätta för alla journalister om status på ditt förhållande". 

Hon fortsätter: 

– Där kan jag känna att jag kan ge henne lite goda råd. Det är jättefint att hon är så öppen och hon hjälper många tjejer med sin öppenhet, men man behöver inte vara så öppen att man skadar sig själv eller sitt förhållande.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Ingen Tinder för Pernilla  

När det kommer till kärleken för Pernilla själv är hon lyckligt singel. 

I intervjun säger artisten att hon inte har tid att träffa någon. Hon berättar även att hon håller sig långt borta från Tinder. 

Istället står jobb, vänner och familj i fokus.

Läs även: Här är allting som hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen