Pernilla Wahlgrens ärliga ord om sonen Theo – sjunger om sorgen

- 15/12/2019, 12:03

Artisten och tv-personligheten Pernilla Wahlgren har yngste sonen Theo tillsammans med expojkvännen Joachim Lennholm. I sin show "Kort, glad och tacksam" som sändes på TV4 under lördagen sjunger hon om sorgen då 12-åringen bor hemma hos sin pappa.

Pernilla Wahlgren, 51, har tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso, 54, barnen Oliver Wahlgren, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 22. 

Hon har också sonen Theo, 12, från sitt tidigare förhållande med Joachim Lennholm, 46 – relationen tog slut 2008. 

Sjunger om sorgen

I artistens mestadels humorfyllda scenshow "Kort, glad och tacksam", som sändes på TV4 under lördagen, blir hon allvarlig under en stund.

Pernilla säger att hon är "otroligt lyckligt lottad" som har sina "fyra fantastiska ungar", men att hon ibland känner sig "jäkligt ensam"

51-åringen syftar på att både Bianca och Benjamin har flyttat ut under de senaste åren, och Theo har hon bara varannan vecka.

"Skyndar mig förbi huset"

Artisten pratar sedan om hur hon brukar gå förbi hus under sina hundpromenader där hon ser familjer samlade runt middagsborden, och då öppnar Pernilla upp sig ytterligare.

– Så finns det ett hus som jag faktiskt skyndar mig förbi. Och det är där min yngsta bor varannan vecka. Jag vill och vet att han har det bra där inne, men det gör ändå ont.

Därefter sjunger hon en balad om just hur jobbigt det är att bara ha Theo halva tiden. 

Läs mer: Pernilla Wahlgrens relationsråd till Bianca: "Skadar sig själv"
Läs mer: Pernilla Wahlgren blev slagen med bröd i matvarubutik