Bilden på Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen bekräftar relationen

Då var det bekräftat – Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen. Detta har väldigt många misstänkt under en längre tid men det var inte förrän Pernilla publicerade en riktig mysbild som det bekräftades.


Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut fler gånger än det finns stjärnor på himmelen. Men profilernas dragningskraft till varandra går ej av för hackor och trots sina stormiga bråk och avslut så har de helt enkelt svårt att slita sig ifrån varandra. 

Bianca och Phillipe. Bildkälla: Instagram

I Wahlgrens värld har tittarna fått bevittna ett antal uppbrott mellan Phillipe och Bianca varav det senaste fick starka reaktioner av ingen mindre än Biancas pappa, Emilio Ingrosso

– Dumpar Phillipe dig igen så är han inte välkommen hit längre, sa han då.

Men som många av fansen förutspått så tog det inte mer än ett par månader innan Bianca och Phillipe på nytt började följa varandra på Instagram och började träffas igen. Under den tiden har Bianca inte velat prata om sin relation med journalister eller i poddar.

Bianca och Phillipe är tillsammans igen. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men för någon vecka sedan syntes Bianca och Phillipe äta julbord tillsammans på en känd krog i Stockholm. Sedan dess har de setts på fler restauranger tillsammans, skriver fansen i Biancas kommentarsfält.

I Biancas senaste video hörs även Phillipes röst i bakgrunden vilket fansen inte var sena med att uppmärksamma. Några av kommentarerna löd band annat så här: 

"Hörde jag Phillipe i bakgrunden??"

"Det är Phillipe man hör, såg dem tillsammans på en resturang förra veckan"

"Bara jag som hör en mansröst som låter som Phillipe"

Bianca har ännu inte svarat på fansens funderingar och vi har en känsla av att hon kommer att vänta med det. 

Pernilla la upp en bild som fångade Phillipe och Bianca mitt i myset. Bildkälla: Pernilla Wahlgren Instagram

Men nu har det skett ännu en sak som bekräftar relationen ytterligare. Under helgen publicerade nämligen mamma Pernilla en bild på paret när de var ute och åt tillsammans. Och hon fångade då turturduvorna mitt i myset. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!