Simon-Hermansson-firar-jul-med-Isabella-Larka
Simon Hermansson firar jul med Isabella Larka - Foto: Tv4, Instagram/simonhermanssons

Efter nobben – Simon Hermansson firar jul med Isabella Larka

Årets säsong av Bachelor avslutades för drygt tre veckor sedan. Det betyder dock inte att dramat är över. På Instagram har Simon Hermansson gjort flera utspel – och nu var det dags igen.


Simon Hermansson har varit öppen med att han gjorde "fel val" i Bachelor 2019 när han gav sista rosen till Patricia Hanjikova.

För några veckor sedan skrev han ett långt Instagram-inlägg där han förklarade sina känslor. 


I inlägget skrev han bland annat att den Bachelor-tjej som blev snuvad på sista rosen, Isabella Larka, har allt som han söker hos en tjej. 

Kärleksförklaringen avslutades med frågan "vill du dejta mig igen?", och svaret på det blev "JA! Det vill jag!". 

Bildkälla: Instagram/simonhermanssons

"Väldigt bra vänner"

Tidigare i december kommenterade Isabella relationen. Hon avslöjade då att hon och Simon haft kontakt men beskrev relationen som vänskaplig. 

– Vi har hållit kontakten per telefon sedan programmet startade i oktober och är idag väldigt bra vänner, skriver Isabella i ett mejl till Hänt.

Firar jul tillsammans

Nu verkar dock något ha ändrats. 

Under onsdagen lägger Simon upp en Instagram-bild där han önskar sina följare en god jul, och tätt omslingrad bredvid står just Isabella...

Bildkälla: Instagram/simonhermanssons

Simon är dock hemlighetsfull när det kommer till relationen. 

Till Aftonbladet säger han att det vore "olämpligt" att kommentera naturen av förhållandet, och ber om pengar för att ge informationen. 

– Jag sitter här och käkar och har det väldigt trevligt, så det vore väldigt olämpligt. Jag tror att du får lägga fram lite kostnadsförslag i så fall om du vill ha en artikel där jag ska djuptala mig om någonting, säger han till Aftonbladet.

Läs även:

Bachelor-Simons ärliga Instagram-inlägg: "Jag gjorde fel val"

Så är Isabella Larka och Simon Hermanssons relation efter Bachelor

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!