Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benjamin Ingrosso full under Biancas födelsedagsmiddag

- 02/01/2020, 15:01 -

Det blev minst sagt mycket av det goda under Bianca Ingrossos nyårsfest. Inte minst för toastmastern Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso fyllde nyligen 25 år vilket verkligen firades med pompa och ståt. Under tisdagen höll profilen en kombinerad nyårs- och födelsedagsfest som blev en riktig pangsuccé. 

På otaliga Instagram-storys har man kunnat se hur skratt, dans, och dryck blandades med kramar och sång långt in på småtimmarna.  

Bianca och Benjamin står varandra nära. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Enligt Bianca var det en av de roligaste fester hon varit på – trots att det resulterade i en rad minnesluckor här och var. Men någon som det slog till för några timmar innan – det var bror Benjamin som var kvällens toastmaster. 

Tydligen så skötte han sitt uppdrag exemplariskt – men enligt Bianca så smög sig Benjamins fylla på redan under middagen. 

Bianca berättade om Benjamins fylla på sin Instagram. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram
Lite dagen efter-häng. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Under festen hade även pojkvännen Phillipe Cohen hållit ett riktigt kärlekstal till Bianca där han kallar henne för "future whife". 

Bianca skrev skämtsamt ut att hon tackade för alla sina presenter men som hon dessvärre varit för bakfull för att öppna. 

När man väl festar – så ska man festa rejält!