Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos stränga kärlekslöfte till Phillipe Cohen : "Oavsett"

- 04/01/2020, 13:51

Influencerstjärnan Bianca Ingrosso är känd för sitt stormiga förhållande med pojkvännen Phillipe Cohen. Men i ett nytt inlägg på Instagram visar hon nu att kärleken är starkare än någonsin.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett av och på-förhållande i flera år.

Efter månader av hemlighetsmakeri verkar relationen dock vara "på" igen – nyligen har Bianca både setts fira jul och mysa med Phillipe

I ett nytt känslosamt inlägg på Instagram öppnar influencern nu upp sig om kärleken, bara dagar efter att Phillipe hållit ett kärleksfullt tal på hennes födelsedagsfest

Galna firandet

Bianca fyllde nämligen 25 år dagen innan nyårsafton och firade detta med dunder och brak

– Vi håller på att planera min 25-års fest. Som är jävligt sent ute. Jag fyller år dagen innan nyårsafton så att det här ska bli en nyårsfest. Och inbjudningarna skickas ut två veckor innan nyår, berättade hon på sin Youtube-kanal inför det stora firandet.

Under festen bjöd hon på en intim dans och brodern Benjamin Ingrosso fick minst sagt mycket av det goda i sig.

"Oavsett vår historik"

Kärleken till Phillipe verkar alltså vara starkare än någonsin av Biancas öppenhjärtiga inlägg att döma. 

"Mitt allt. Oavsett vår historik med alla uppbrott och vad andra människor säger så är det VÅR berättelse och ingen annans att berätta. Jag älskar dig obeskrivligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt", skriver hon. 

Har du någon gång funderat över hur mycket pengar Bianca egentligen tjänar? Det kan du läsa mer om här.

Läs mer: Chockavslöjandet: Carolina Gynning är en del av kungafamiljen
Läs mer: Pernilla Wahlgren i chock efter Bianca Ingrossos dolda talang