Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexandra Nilssons pojkvän Andreas hyllas av Bianca Ingrosso

- 09/01/2020, 12:02 -

Alexandra Nilssons pojkvän Andreas Hellmers hyllas nu av Bianca Ingrosso – efter hans ärliga ord om flickvännen. "Han har så rätt", säger Bianca.

Det är i sin senaste vlogg som Alexandra Nilsson, 28, låter sin sambo Andreas Hellmers, 37, göra en take over. Alexandra skickar iväg Andreas till matbutiken för att köpa lite smått och gott. I bilen efter handlingen passar Andreas på att bjuda på några kärleksfulla ord till Alexandra.

– Jag tror inte folk förstår hur mycket Alexandra har varit med om. Så många människor som har utnyttjat henne genom så många år, säger Andreas.

Han berättar att hon började blogga när hon var 15 år gammal, och han tycker inte att Alexandra idag får samma chans som andra får.

Andreas Hellmers och Alexandra Nilsson
Andreas Hellmers och Alexandra Nilsson. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag är så jävla stolt"

– Det är väldigt många kända personer som får väldigt många chanser och de har gjort betydligt värre saker än vad hon har gjort, säger Andreas i videon.

Det handlar bland annat om att många har förutfattade meningar om Alexandra, något Andreas själv säger att han hade.

Andreas Hellmers
Andreas Hellmers hyllade Alexandra i vloggen. Bildkälla: Youtube/Alexandra Nilsson

Han tycker att det är hemskt att en gammal bild någon har haft av henne kan hänga med så länge och ligga henne i fatet.

– Jag är så jävla stolt över Alexandra. Jag tycker att hon är helt jävla fantastisk och gör ett asbra jobb, hon är så otroligt duktig på det hon gör. Jag älskar henne som fan. Jag hoppas ni gör det också, säger Andreas i vloggen.

Hyllas av Bianca Ingrosso

En person som snappat upp vloggen är Alexandras influencerkollega Bianca Ingrosso, 25, som hyllar Andreas tilltag.

"Han skulle bara filma när han handlade i matbutiken men istället filmade han denna hyllning. Såååå fint", skriver Bianca och fortsätter:

"Nej men vänta hur fin är din kille. Han har så rätt och det var så fint sagt av honom", skriver Bianca och taggar Alexandra på Instagram.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso hyllar Andreas Hellmers. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso