Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter hånet – nu visar Kim Kardashian upp sitt galna kylskåp

- 10/01/2020, 11:08

Kändisar är helt enkelt inte som oss andra. Inte ens deras kylskåp är normala. Kolla bara på Kim Kardashians kylskåp som nu får fansen att häpna.

Januari brukar för många vara den fattigaste månaden. På kontot finns inte många kronor och i kylen samsas en gammal lök med avslagen Cola Zero och tomatpuré med utgångsdatum 2013.

Så ser givetvis inte livet ut för Kim Kardashian, 39. Sociala medier-drottningen Kim möttes av brutal kritik tidigare i veckan då hon visade upp sin kyl på Instagram. Kim hånades då för att det bara fanns vatten och mjölk i hennes kyl...

Flera av hennes fans undrade vad Kim levde på – kanske bara genom att sippa i sig lite luft? 

Kim Kardashian
Kim Kardashian visade upp sin kyl och det såg extremt torftigt ut med bara vatten och mjölk...Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag har en walk in-kyl"

Det visade sig sedan att Kim givetvis har flera kylskåp – och dom är överfulla av ostar, läskande juicer, ekologiska grönsaker, frukter och bär. Hennes skafferi är inte heller direkt tomt. 

Kim blev vegan för ett år sedan, och ser till att äta de allra bästa råvarorna som naturen erbjuder. 

– Jag har en walk in-kyl! Här har vi allt fräscht och ekologiskt. Allt vi ser här har vi odlat på våra ägor, säger Kim. 

Se Kim Kardashians galna kyl i klippet ovan!