Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips nya bilder fick fansen att tappa hakan.

Fansen i chock efter nya bilderna på Isabella Löwengrip: "Ooj!"

Det var en detalj i de nya bilderna på Isabella Löwengrip som fullkomligen fick fansen att tappa hakan.


Den 18 februari stod det klart att bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, sålt hela sitt bolag Löwengrip Beauty till det norska företaget Dermanordic.

Försäljningen kom efter flera månader av skriverier och skandaler kring Löwengrip. Under hösten avslöjades det att Isabella under lång tid fejkat statistik. Detta gjorde att flera annonsörer flydde och Löwengrip tvingades säga upp mer än hälften av sin personal.

Hon ställde även in sin satsning i USA, sålde 30-miljoners villan på Lidingö och sparkade sitt hemmateam. Mer om skandalerna kring Löwengrip och hennes imperium kan du läsa här.

"Jag tappade hakan"

Trots att Isabella sålt Löwengrip Beauty så kommer hon att vara ansiktet utåt för produkterna, och en del i det var en fotografering som ägde rum under måndagen.

"Det väntade en dag med plåtning för Löwengrip och vår nya serie skin reboot. Det var jag och modell Emilia vilket var superroligt. Det har oftast varit jag på bilderna men nu med nya ägaren känner det naturligt att blanda in nya ansikten. Om några år ska ju märket stå på egna ben", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.
Isabella Löwengrip år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet på hennes blogg strömmar kommentarerna och frågorna in.

Isabella Löwengrip under fotograferingen 2020. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Ooooj brösten blev väl lite väl stora va? Ser extremt lustigt ut."

"Har du funderat på om ditt dåliga mående och depression kan hänga ihop med breast implant illness?"

"Av vilken anledning gjorde du dina bröst så stora?"

"Hur i helsike blev brösten så stora, har du lagt in tubdockar i bh:n…."

"Alltså hon har en wonderbra på sig som förstorar brösten upp till två storlekar, hon har även tappat bh-n här så att den sitter lågt under än vad hennes bröst egentligen gör. Med ett nudelinne gav detta illusion att hon har megabröst och till och med jag tappade hakan på instastory för det ser helt sjukt ut. Dra upp bh-n och använd en vanlig bh."

En annan läsare kom snabbt till undsättning och försvarade Isabella i kommentarsfältet:

"Shit vilket jobbigt liv du måste ha om andras bröst påverkar dig så mycket att du behöver kommentera och klaga på det. Styrkekram"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.