Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Amilia i tårar efter bråket med Victoria i "Big Brother"

- 05/03/2020, 15:07 -
Victoria Klöfver Rama och Victoria Stapelfeldt

Victoria Klöfver Rama och Victoria Stapelfeldt rök ihop i "Big Brother".

TV4

Det blev väldigt känslosamt under torsdagens livesändning av "Big Brother" när Amilia Stapelfeldt och Victoria Klöfver Rama rök ihop.

Efter att Antonia "Anty" Johnson röstades ut av tittarna i måndags så fortsätter intrigerna inne i "Big Brother"-huset. Under torsdagen blev det bråk mellan Amilia Stapelfeldt, 25, och den relativt nya deltagaren Victoria Klöfver Rama, 22.

Amilia, Victoria och Sami Jakobsson, 25, utgör veckans köksteam som fixar mat, disk och annat. Victoria anser att Amilia inte riktigt har gjort så mycket som hon borde, vilket skapar en minst sagt irriterad stämning inne i huset.

Amilia Stapelfeldt och Victoria Klöfver Rama
Amilia Stapelfeldt och Victoria Klöfver Rama bråkade om kökssysslorna. Bildkälla: TV4

– Vad vill du att jag ska säga? Varför är du så arg på mig?, sa Amilia i det livesända bråket.

– Jag blir förbannad på det här sättet att argumentera, kontrade Victoria och förklarade att hon bland annat är irriterad på Amilias ton.

Amilia Stapelfeldt
Amilia Stapelfeldt. Bildkälla: TV4

"Jag orkar faktiskt ingenting just nu"

Amilia tycker att Victoria ska delegera uppgifterna, medan Victoria tycker att alla i köksteamet har en skyldighet att hjälpa till.

– Vem är det som har sagt att jag ska delegera? Vi drar ett streck över det här nu. Jag är lugn nu, sa Victoria till Amilia.

Kort efter brast Amilia ut i gråt.

Amilia
Amilia kunde inte hålla tillbaka tårarna. Bildkälla: TV4

– Det har varit mycket för dig igår och idag, sa då Victoria och försökte trösta Amilia med en kram.

– Jag orkar faktiskt ingenting just nu, svarade Amilia.

Efter att bråket lugnat ner sig något och stidsyxan såg ut att vara nergrävd försvann Amilia in i ett av sovrummen. Där drog hon täcket över sig och det enda vi tittare hörde var hennes gråt.