Bianca Ingrosso berättar om fobin: "F*tta i ansiktet"

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge diskuterar corona-rädsla. Men de kommer då in på andra fobier som de delar.


Lovisa Worge började för ett par år sedan som assistent hos Bianca Ingrosso, men relationen förändrades snabbt. Idag är tjejerna bästa vänner och gör i princip allt tillsammans. Under sina svåra tider har Bianca berättat att Lovisa funnits där för henne som ingen annan och samtidigt som hon är hennes anställda så är hon nu även familj. 

Bianca och Lovisa är så gott som familj. Bildkälla: Dplay

Detta gör att Lovisa är med i så gott som alla Biancas vloggar hon publicerar på Youtube. I vloggarna får man se hur det bland annat ser ut en helt vanlig jobbdag då tjejerna kör omkring i Stockholm, jobbar, lunchar och surrar loss. 

Den senaste lunchen de filmade så diskuterade de, som så många andra, det härjande corona-viruset. 

– Jag tror bara det här är början, sa Bianca då. 

"Ser rätt in i..."

Men det hindrar inte henne från att knata till gymmet. Dock är det en annan fobi som väntar henne där. Ingen av tjejerna duschar nämligen på gymmet. 

"Man stöttar ju nakna kvinnor hundra procent men..." Bildkälla: Youtube

– Detta är en sjuk grej – men jag ser typ upp till folk som går omkring spritt språngande nakna i omklädningrummet. De grejar på, böjer sig fram så man ser rätt in i arslet, folk står nakna vid spegeln och sminkar sig. Jag vågar ju knappt visa tuttarna, så jag vet inte vart jag ska titta eller vart jag ska gå, säger Bianca. 

– Man kollar upp och rätt vad det är har man en f*tta i ansiktet, skrattar hon. 

Men även Lovisa är med på noterna. 

– Nej men jag blir obekväm också. Man stöttar ju nakna kvinnor hundra procent men ibland så känner man ju typ "skyl dig", säger Lovisa. 

– Jag önskar ju innerst inne att jag var en sån som kunde gå omkring naken. Men det är jag ju inte, avslutar Bianca.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.