Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla Wahlgrens känga till Gunilla Persson: "Spyr"

- 24/03/2020, 10:23

Pernilla Wahlgren är förmodligen inte med i den officiella Gunilla Persson-fancluben. I en intervju med Damernas värld så ger Pernilla en rejäl känga till Gunilla. Och det är inte första gången...

Pernilla Wahlgren, 52, peakar rejält i sin karriär just nu. Hon tjänar miljoner på sina många jobb – det handlar både om tv-succén "Wahlgrens värld", föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris" som blivit en stor publiksuccé och den populära podden "Wahlgren och Wistam" som hon driver med vännen Sofia Wistam, 53.

I en intervju med Damernas värld så berättar Pernilla om vad det är som hon tror är receptet på framgången med "Wahlgrens värld". 

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla säger att hon tror att det har att göra en hel del med att tittarna kan känna igen sig i familjelivet och den vardagen där hon som vilken annan mamma som helst bråkar med sina barn. En annan sak hon tror går hem är att "Wahlgrens värld"-fansen får "koppla bort verkligheten en stund".

– Många som skriver till mig berättar att de mår dåligt eller är sjuka, och att Wahlgrens värld låter dem tänka på något annat, låter dem skratta. Det är fint att höra, skrattet är det som har räddat mig när det har varit tungt, säger Pernilla till Damernas värld och tillägger:

– Andra tycker säkert att jag är vulgär och spyr på mig. Men de tittar ändå! Kanske på samma sätt som jag tittar på Gunilla Persson...

"Ett hat mot denna kvinna"

Det här är inte första gången som Pernilla och Gunilla skjuter iväg syrliga raketer mot varandra. År 2012 såg Pernilla rött efter att ha sett Gunilla i "Svenska Hollywoodfruar". 

I ett blogginlägg med rubriken "Det är skillnad på svin och svin. Vissa kan man äta – Vissa heter Gunilla Persson…" så gick Pernilla loss.

"Jag börjar snart att utveckla ett hat mot denna kvinna som inte är nyttigt för själen…! Jag vill bara hoppa in i rutan och tala om för henne vilken vidrig människa hon är!", skrev Pernilla i sin blogg.

Gunilla Persson
Gunilla Persson svarade på Gunillas attack. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vet inte vem hon är"

När Expressen då kontaktade Gunilla för att höra hennes tankar om Pernillas påhopp så svarade Gunilla att hon inte visste vem Pernilla var då hon inte har koll på "småkändisar".

– Hade jag kunnat tjäna pengar på det här hade jag skickat min advokat på henne, men det finns ju inga fungerande lagar i Sverige. Man kan ju inte stämma folk i Sverige, sa Gunilla till Expressen då.

Det här är inte första gången som Pernilla sätter ner foten. Tidigare har Nyheter24 skrivit om Pernillas hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild.