Adam Alsing
Adam Alsing sörjs av vänner och kollegor.

Så minns vännerna Adam Alsing: "Glad, rolig och kärleksfull"

Anders Timell, Laila Bagge, Gry Forssell, Vanessa Falk och Agneta Sjödin är några av Adam Alsings vänner och kollegor som sörjer den folkkära programledaren.


Onsdag den 15 april 2020 dog den folkkära programledaren och radioprofilen Adam Alsing i sviterna av coronaviruset. Han hade då vårdats på Södersjukhuset i Stockholm.

"Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen", skrev Alsings anhöriga i ett uttalande till TT.

Adam Alsing blev 51 år gammal. Bildkälla: Stella Pictures

Adam Alsing har genom åren varit programledare för flera stora tv- och radioprogram. Bland annat har han varit programledare för "Big Brother" och i flera år kört "Äntligen morgon" i Mix Megapol tillsammans med Gry Forssell.

På sociala medier sörjs han nu av kollegor och vänner. Agneta Sjödin och Adam Alsing ledde programmet "Tur i kärlek" under början av 90-talet. 

Adam Alsing har varit ett älskat ansikte i tv-rutan sedan tidigt 90-tal. Här ser vi honom år 1992, då aktuell med "Tur i kärlek" och därefter talkshowen "Adam" i Tv3. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram skriver Agneta Sjödin om chocken och sorgen efter sin tidigare kollega:

"Känns helt overkligt och ofattbart! Har svårt att ta in att det är sant! Mina tankar går till din fina familj Adam! De måste sakna dig fruktansvärt!! Känns orättvist och fel på så många sätt!!
Tack för att du var en klippa vid min sida när jag tog mina första stapplande steg in i tv-världen!
Kommer alltid att minnas dig som den snälla, schysta, varma, närvarande, inkännande, omtänksamma, glada, smarta, allmänbildade, kvicka, roliga och kärleksfulla människa du var. Du kommer att vara sååå saknad!!".

På Instagram har flera kända profiler under onsdagskvällen och torsdagsmorgonen visat sin saknad för Alsing och skickat kondoleanser till hans familj och anhöriga.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.