Lördag 31 Jul
Stockholm

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot botoxkritiken: "Så jävla kul"

Bianca-Ingrosso-slar-bort-rykten-om-botox
Bianca Ingrosso slår bort rykten om botox. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso, Jessica Gow/TT

I en ny vlogg berättar Bianca Ingrosso att flera kommenterat att det ser ut som att hon har mycket botox i ansiktet, men här sätter 25-åringen ner foten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 25, är van vid att bjuda på sig själv. Profilen har tidigare berättat att hon gör fillers i både läpparna och under ögonen, för att motverka mörka ringar.

Det här var dock inga beslut som hon tog lättvindigt. Bianca ska ha väntat i fem år från det att hon fick idéen till att hon fyllde läpparna.

– Jag vill ha ett naturligt resultat och forma munnen på ett fint sätt, berättade Bianca i samband med det första ingreppet.

Följarna ifrågasätter

Det har dock länge spekulerats i om Bianca har gjort andra ingrepp.

I flera frågestunder har profilen fått frågan om hon också har fillers i kindbenen eller om hon har gjort botox i ansiktet. 

Bildkälla: Jessica Gow/TT

Även i sin senaste vlogg kommer frågan upp, men Bianca är snabb med att slå bort ryktena. 

– Det är så jävla kul för min DM är ganska överfylld med 'åh herregud du måste sluta med att göra så mycket botox, dina ögonbryn ba lyfts upp', säger Bianca i vloggen

Hon fortsätter: 

– Men jag har faktiskt inte botox någonstans, och jag är ändå väldigt öppen och ärlig med vad jag väljer att göra och inte, men ingen botox.

Läs mer: Bianca Ingrosso har gjort coronatest – oväntade resultatet

Kommentera
Kopiera länk
Dela