Måndag 29 Nov
Stockholm

Alice Stenlöf efter uppbrottet med Philip: "Inte kunnat äta"

Alice delar med sig av känslor och tankar i senaste videon.
Alice delar med sig av känslor och tankar i senaste videon. Foto: Instagram

I sin senaste video delar Alice Stenlöf med sin om sina tankar kring uppbrottet från ex-pojkvännen Philip Wong.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i maj i år som influencern Alice Stenlöf meddelade att hon och hennes pojkvän Philip Wong gjort slut.

Paret hade varit tillsammans i hela sex år och anledningen till uppbrottet menar Alice berodde på att hon kände att det var dags att "testa sina egna vingar", med tanke på hur länge de varit tillsammans.

Bildkälla: Instagram

Varit upp och ned

På sista tiden har Alice delat med sig av livet genom vloggar, där hon bland annat filmar renoveringen av sin nya lägenhet och livet däremellan.

I sin senaste video öppnar hon upp sig om sitt mående för först gången på ett tag och svarar ärligt på frågor om hur relationen mellan henne och exet är, samt hur hon mår för tillfället.

– Jag har under den här perioden ärligt mått väldigt upp och ned, inleder hon frågan.

– Det har varit mycket ångest och jobbiga perioder som absolut har gått upp och ned. Jag har varit jätteglad ena stunden och andra stunden varit jättejättejättenere.

"Inte kunnat äta"

Alice berättar vidare att hon däremot kommit till en plats där hon känner sig lycklig. Under senaste tiden har hon bott tillsammans med ett flertal vänner i en stor villa i Stockholm, vilket hon menar har underlättat för henne i den jobbiga perioden. 

– Jag har börjat hitta tillbaka till någon form av balans i mitt välmående, vilket jag absolut inte tar för givet. Jag har tappat all form av glow, gått ned i vikt och inte kunnat äta eller fokusera på jobb, säger hon i vloggen.

Alice mår just nu bra. Bildkälla: Youtube

Inte vetat vad hon känner

Hon förklarar att anledningen till varför hon inte delat med sig av sina tankar och känslor tidigare har varit på grund av att hon själv inte vetat vad det är hon känner.

Och oavsett hur jobbigt ett avslut är, så mår hon just nu väldigt bra. Heja Alice!

Kommentera
Kopiera länk
Dela