Fredag 14 Maj
Stockholm

Tidigare Talang-juryn petas – här är ersättarna

Det var under fredagsmorgonen som det stod klart att det inte bara är Alexander Bard som petats från Talang-uppdraget. Utan även LaGaylia Frasier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i juni 2020 som Alexander Bard, 59, hamnade i ordentligt blåsväder efter att på sin Twitter skrivit att svarta personer borde börja plugga, ta sig ur fängelset och inte leva på bidrag. Det hela handlade om Black lives matter-rörelsen.

Efter påtryckningar från produktionsbolaget Freemantle, som ligger bakom "Talang" där Bard sitter i juryn, så fick han sparken från TV4 och programmet.

Nu står det dock klart att han inte blev den enda som rök. Utan att även LaGaylia Frasier, 59, gjort sin sista Talang-säsong.

Läs mer: Miljonsiffran stämde inte: "Så mycket drog CAIA in egentligen"

Läs mer: Nu börjar Lovisa Worge att plugga

Bianca Ingrosso, 25, och David Batra, 47, sitter kvar i juryn och får nu sällskap av artisten Sarah Dawn Finer, 39, och regissören och manusförfattaren Edward af Sillén, 38.

Sarah Dawn Finer. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT
Edward af Sillén. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

– Det jag personligen älskar allra mest är att bli underhållen och i Talang får alla landets gömda begåvningar en chans att visa upp sig. Jag är lika nyfiken som förväntansfull och jag hoppas kunna bidra med ett erfaret regi-öga och med entusiasm för bred underhållning, säger Edward till TV4.

Inspelningen av den nya säsongen av Talang sätter igång redan nästa vecka, så det är hög tid att söka om man vill tävla om en halv miljon kronor och få chansen att träffa den nya Talang-juryn. 

Talang leds av programledare Pär Lernström och sidekick Samir Badran och har premiär i vår på TV4 och TV4 Play.

Läs mer: Alexander Bard till attack mot Bianca Ingrosso: "En hora"

Kommentera
Kopiera länk
Dela