Det gör Phillipe Cohen just nu

Bianca Ingrosso var nyligen på resande fot tillsammans med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. Men det många frågar sig för tillfället är – vad pysslar Phillipe Cohen med?


Bianca Ingrosso, 25, är nyligen hemkommen efter att ha varit i Marbella tillsammans med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. I sällskapets vloggar har man kunnat se dem shoppa, avnjuta lyxiga middagar ute, fotat Instagramcontent, solat, badat och festat loss. 

Biancas sociala medier har minst sagt väckt starka reaktioner hos följarna under veckan. Bland annat efter att hon publicerat en rumpbild på Instagram samt lagt upp en video där hon hånglar med Lucas.

Bianca Ingrosso och Lucas brukar hångla på fyllan. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso
Bilden delade upp fansen i två läger. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Utöver det så har Bianca under veckans gång också hunnit kalla en följare för "pucko" efter att personen tagit sig friheten att kommentera hennes kropp.

Bianca svarade argt på följarens kommentar. Bildkälla: baincaingrosso/Indtagram

Vad pysslar Phillipe med?

Många följare har nu börjat kommentera frågande vart Phillipe Cohen håller hus och huruvida han och Bianca gjort slut. 

Bianca och Phillipe. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

I sin vlogg har Bianca själv sagt att nej – hon är inte singel. 

Och vad han pysslar med?

Phillipe driver en matkanal som följs av över 100 000 människor. Bildkälla: Youtube

Jo, han befinner sig just nu i Göteborg där han arbetar för fullt med sin Youtubekanal. 

Bianca berättade nyligen i en video att paret går igenom en tuff period just nu.

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det. För helt ärligt ser jag ingen annan jag vill gifta mig och skaffa barn med och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt. Men för att vara ärlig så går vi igenom en tuff period, berättar hon.

– Ni vet hur det är, förhållanden... avslutade hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.