Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar att hon har torgskräck. Men fansen undrar hur det egentligen står till.

Förvåning efter Isabella Löwengrips ord: "Ett hån mot oss" 

Isabella Löwengrip berättar nu om den tuffa tiden – men hennes läsare tvivlar nu på hennes ord.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har haft en tuff tid bakom sig med både depression och elchocksbehandlingar.

I sin blogg väljer hon nu även att berätta om sin fobi. Isabella menar att hon har torgskräck. Om hon ska befinna sig bland mycket folk måste hon först ta ångestdämpande tabletter.

Under tisdagen skulle hon äta lunch med pojkvännen Paul Sundvik, 52. Trots att de valt ett lugnt ställe så kände Isabella "hur ångesten kom krypandes".

"Jag fick ont i magen av att bara tänka på barnens lucia tillexempel men så blev jag tacksam över de nya restriktionerna. Jag förstår att det låter låter galet hemskt med tanke på varför vi har restriktioner. Men det är bara ett exempel på sådant som rör sig i mitt huvud", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har rest en hel under sin tid tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det triggar fobin"

Hon berättar att hon som offentlig person blir utstirrad varje dag hon går på stan. Något som inte direkt hjälper hennes fobi.

"Det är färre som kommer fram nu, det är cirka 2-3 personer i veckan och självklart blir jag bara glad men det triggar fobin väldigt mycket", skriver Isabella i bloggen.

I kommentarsfältet råder det nu stor förvirring bland hennes läsare. Många skickar enorma mängder stöd till Isabella under den tuffa tiden. Andra ifrågasätter hennes fobi. Detta då Isabella synts både på resande fot och på offentliga platser den senaste tiden. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Isabella och Pauls semester till Italien och ilskan från fansen.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

"Känns som ett hån" 

I kommentarsfältet i Isabellas blogg är det nu skarpa toner som råder. 

"Tacksam för restriktionerna när det gäller barnens lucia. Men att resa till Italien flertalet gånger under rådande läge går bra."

"Och mot dem som på riktigt är djupt deprimerade eller har torgskräck eller andra psykiska besvär, känns dina inlägg mest som ett hån."

"Nu; jobbigt med torgskräck och barnens lucia. Också nu; lalalalalaa, nu ska vi återigen flyga till Itaaalien för att äta lite mat, bo på lyxhotell och gå på restaurang. Ja man väljer ju sin torgskräckssituation uppenbarligen."

"Jag fattar inte riktigt nu, har du inte gjort precis ALLT annat på senare tid än att isolera dig från offentliga platser?"

"Det är en väldigt jobbig situation för dig att gå på barnens lucia. Men du åker gärna flygplan fullt med människor till tex Italien var och varannan vecka för att hänga på restauranger och köpcentrum/torg varje dag, fler dagar i rad. Ni bilar runt i Sverige och Italien och besöker olika städer, platser, hotell och därmed en massa människor. Men det går bra?"

"Du är den bloggaren som reser mest".

Isabella har ännu inte svarat på fansens frågor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.