Lördag 21 Maj
Stockholm

Emilia Wahlund har bytt jobb – det jobbar hon med idag

Emilia Wahlund har minst sagt varit i ropet under de senaste veckorna. Hon och Marcelo Peña väntar barn och folk är nyfikna på allt som har med förlossningen att göra. Men de är även nyfikna på Emilia som person.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Marcelo Peña, 30 och flickvännen Emilia Wahlund, 20, går i väntans tider. Det var för ett par veckor sedan som paret gick ut med att de ska bli föräldrar nästa år. 

Efter den glädjande nyheten har Emilias sociala medier gått varma. 

Trots att Emilia och Marcelo dejtat i över ett år så är det fortfarande många som är nyfikna på vem hon är.

Folk är nyfikna på Emilia. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Emilia kommer ursprungligen från Gävle och började dejta Marcelo strax efter hans medverkan i Paradise Hotel 2019. Säsongen blev milt uttryckt väldigt dramatisk och Marcelo fick inte bara alla tjejer inne på hotellet att falla för honom – det hela slutade även med att han krossade kulan och tog hem hela vinsten själv. 

Men 2019 var inte första gången som Emilia och Marcelo träffades. Hon har nämligen varit ett fan av Marcelo sedan hon såg honom i Big Brother 2012. Då var hon bara 12 år gammal.

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, säger Marcelo. 

Denna bild på Marcelo Peña och Emilia Wahlund togs på Gröna Lund under en fan-träff år 2012. Bildkälla: Privat/Marcelo Peña/Emilia Wahlund

Det försörjer hon sig på

Idag bor paret tillsammans med hunden Tonto i en lägenhet i centrala Stockholm. Marcelo är tillbaka på jobbet som hissmontör och livet flyter på. 

Tidigare arbetade Emilia i en butik. Men det gör hon inte längre. Nej idag blomstrar hennes sociala medier så pass att hon helt kan försörja sig på det. 

"Det är olika varje månad", berättar Emilia. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Paret beräknas att få sin bebis i april 2021.

Kommentera
Kopiera länk
Dela