Lördag 21 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso ångrade sig inne på abortkliniken

Det är i Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso berättar om den jobbiga aborten hon gick igenom för ett par månader sedan. "Jag ville verkligen inte göra det".

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Det är i Wahlgrens värld som tittarna nyligen fick se Bianca Ingrosso, 25, berätta om att hon blev gravid för några månader sedan. 

Bianca har tidigare genomgått ett par aborter, men denna gång kände hon att hon ville behålla barnet. Hon hade till och med börjat planera att överraska pojkvännen Phillipe Cohen, 26, genom att filma hans reaktion då hon ger honom beskedet. 

Men så blev det inte.

Phillipe känner sig nämligen ännu inte redo att bli förälder och tycker heller inte att deras relation är redo för barn, vilket gjorde Bianca förkrossad då hon ställt in sig på att bli mamma. 

– Vi borde ha kommit så mycket längre i vårt förhållande. Om den här graviditeten inte kan vara ett wake up call för att vi ska få det bättre, vafan är då ett wake up call? Och om inte det här kan göra att vi kan komma närmre varandra, hur ska vi då kunna göra det utan barn?, sa hon. 

"Jag började planera för att bli mamma", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

I senaste avsnittet av Wahlgrens värld som nyligen släppts på Dplay berättar nu Bianca att hon bokade in en tid för abort och att Pernilla och Phillipe skjutsade dit henne och väntade i bilen utanför kliniken. De fick nämligen inte följa med in på grund av rådande pandemi. 

Bianca träffar sin bästa vän och kollega Lovisa Worge på en lunch och berättar då om hela händelseförloppet. Bildkälla: Dplay

Men när Bianca satt med barnmorskan och skulle till att göra aborten så klarade hon inte av det. 

– Jag kände att jag... jag kan inte göra det här, berättar hon. 

Barnmorskan hade då sagt till Bianca att det var bättre att de bokade en ny tid och att hon då inte behövde dyka upp om hon ångrat sig. 

"Jag ville inte", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

– Jag gick ut till mamma och Phillipe och vi åkte hem, säger hon. 

Men vid andra besöket gick hon igenom med aborten vilket skulle komma att bli väldigt jobbigt. 

Bianca har nu ställt ett krav på Phillipe – att hon ska vara gravid inom ett år om de fortfarande är tillsammans. 

– Jag skiter i om jag blir gravid med Phillipe och vi gör slut. Då får det bli så. Jag tänker aldrig göra abort igen, avslutar Bianca.

Läs mer: Phillipes känslosamma samtal med Pernilla efter Biancas abort

Bianca Tänkte filma Phillipes reaktion: "Han hittade stickan i min väska"

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela