Biancas och Lovisas ordval i videon har skapat kaos hos fansen

Det var tidigare i veckan som Bianca Ingrosso och Lovisa Worge gjorde ett gästspel på CAIA Cosmetics Youtubekanal. Läppstiften de gjorde reklam för hyllades till skyarna – men det fanns en annan grej som fansen hakade upp sig på.


Det är sannerligen inte alltid lätt att vara en av Sveriges just nu kändaste människor. 

Vad än Bianca Ingrosso, 25, säger eller gör så är det hårt bevakat av hennes hundratusentals fans. Och det är inte alltid till det positiva. 

Det har minst sagt varit en tuff vecka för Bianca som nyligen berättade att hon för ett par månader sedan blev gravid. I ett väldigt känslosamt avsnitt av Wahlgrens värld berättade hon då att hon gärna ville behålla barnet medan pojkvännen Phillipe Cohen, 26, inte kände sig redo för att bilda familj. 

Det har varit en tuff vecka för Bianca Ingrosso. Bildkälla: Dplay

Det hela har diskuterats vilt i kommentarsfälten och människor har tagit sig rätten att kommentera parets val. 

Samma vecka kom dock en glädjande nyhet – nämligen att Biancas egna skönhetsmärke CAIA Cosmetics släppte nya matta läppstift. För att göra reklam för det hela fick Bianca och Lovisa ta över CAIAS Youtubekanal för att prata lite om läppstiften. 

Men även här svämmade kommentarsfältet över snabbt. 

Denna gång handlade det om att Bianca använde ordet "formulering" istället för "formula" när hon pratade om läppstiften. 

Kommentarsfältet fylldes snabbt till bredden. Bildkälla: Youtube

"Hon har sagt formulering i flera månader och jag har gång på gång undrat varför ingen i hennes närhet säger till henne? Det blir svårt att ta henne seriös när hon annars är väldigt duktig på det hon gör", skriver en användare. 

"Det blir skevt när ni sitter och pratar om hur seriöst ni jobbar med produkterna samtidigt som att ni hela videon igenom använder ett ord som har en helt annan betydelse", skriver en annan. 

Bianca har inte svarat på kritiken. 

Läs mer: Bianca ångrade sig inne på abortkliniken

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.