Lördag 21 Maj
Stockholm

Biancas och Lovisas ordval i videon har skapat kaos hos fansen

Det var tidigare i veckan som Bianca Ingrosso och Lovisa Worge gjorde ett gästspel på CAIA Cosmetics Youtubekanal. Läppstiften de gjorde reklam för hyllades till skyarna – men det fanns en annan grej som fansen hakade upp sig på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är sannerligen inte alltid lätt att vara en av Sveriges just nu kändaste människor. 

Vad än Bianca Ingrosso, 25, säger eller gör så är det hårt bevakat av hennes hundratusentals fans. Och det är inte alltid till det positiva. 

Det har minst sagt varit en tuff vecka för Bianca som nyligen berättade att hon för ett par månader sedan blev gravid. I ett väldigt känslosamt avsnitt av Wahlgrens värld berättade hon då att hon gärna ville behålla barnet medan pojkvännen Phillipe Cohen, 26, inte kände sig redo för att bilda familj. 

Det har varit en tuff vecka för Bianca Ingrosso. Bildkälla: Dplay

Det hela har diskuterats vilt i kommentarsfälten och människor har tagit sig rätten att kommentera parets val. 

Samma vecka kom dock en glädjande nyhet – nämligen att Biancas egna skönhetsmärke CAIA Cosmetics släppte nya matta läppstift. För att göra reklam för det hela fick Bianca och Lovisa ta över CAIAS Youtubekanal för att prata lite om läppstiften. 

Men även här svämmade kommentarsfältet över snabbt. 

Denna gång handlade det om att Bianca använde ordet "formulering" istället för "formula" när hon pratade om läppstiften. 

Kommentarsfältet fylldes snabbt till bredden. Bildkälla: Youtube

"Hon har sagt formulering i flera månader och jag har gång på gång undrat varför ingen i hennes närhet säger till henne? Det blir svårt att ta henne seriös när hon annars är väldigt duktig på det hon gör", skriver en användare. 

"Det blir skevt när ni sitter och pratar om hur seriöst ni jobbar med produkterna samtidigt som att ni hela videon igenom använder ett ord som har en helt annan betydelse", skriver en annan. 

Bianca har inte svarat på kritiken. 

Läs mer: Bianca ångrade sig inne på abortkliniken

Kommentera
Kopiera länk
Dela