Torsdag 2 Dec
Stockholm

Familjens hemska meddelande till Carolina Gynning: "Skärp er!"

Carolina Gynning
Carolina Gynning fick ett obehagligt brev hem. Foto: Stella Pictures.

Att vara offentlig person har både sina för och nackdelar. En sak som är mindre roligt är nog att vara ständigt påpassad och att utsättas för otrevligheter i brevlådan. Det sistnämnda hände Carolina Gynning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carolina Gynning, 42, var nyligen en av deltagarna i TV4:s program "Bytt är bytt". Där tävlade hon och komikern Anders Jansson med varandra.

"Vi kammade hem högsta vinsten 500 000 kr till Världsnaturfonden det är sååå fint", skrev Gynning på sin Instagram i slutet av oktober och bjöd på en bild på sig själv och Anders.

Carolina Gynning och Anders vann 500 000 kronor som de skänkte till världsnaturfonden. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

Men det var inte alla som uppskattade Gynnings insats i programmet. På Instagram visar hon upp ett handskrivet brev som har trillat ner i hennes brevlåda. Det är direkt några trevligheter som står nedskrivna.

"Skärp er!"

Carolina möts av kritik för den snygga guldiga klänning hon bar i programmet.

"En halv klänning som inte passar i detta program", skriver filuren i brevet och fortsätter:

"Skamligt med mängder av svordomar – verkligen obildat! Skärp er!". 

Som tur är verkar Gynning inte ta åt sig av trollbrevet direkt.

"Ibland får man glada nyheter och ibland dåliga! Ändå glad att familjen von Scheele tog sig tid! Mvh Bitch Feministen Gynning som klär sig hur hon vill och även använder svordomar när hon vill", skriver Gynning till bilden på brevet.

Carolina Gynning fick ett riktigt konstigt brev hem. Carina Berg var snabb med att kommentera! Bildkälla: Instagram/carolinagynning

LÄS MER:

Carolina Gynning om sexproblemet med pojkvännen Viktor Philipsson.

Gynning om Henrik Schyfferts kokainhån: "Fuck you"

Kommentera
Kopiera länk
Dela