Måndag 6 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso om hatet: "Jag kunde inte bry mig mindre"

Bianca Ingrosso talar ut om hatet.
Bianca Ingrosso talar ut om hatet. Foto: Instagram

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers. Under året får vi bland annat följa henne i Wahlgrens Värld, där hon öppet pratar om saker hon går igenom. Men hennes ärlighet har inte varit uppskattat överallt, något Bianca diskuterar i sin vlogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det går bra för influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 25. Med över en miljon följare, ett eget varumärke, en roll i Talang-juryn och eget tv-program syns och hörs hon på bästa sändningstid. 

I och med att hon är så aktiv i tv-rutan och på sociala medier har hon också valt att vara öppen och transparent med sina följare. I ett avsnitt av Wahlgrens Värld får tittarna följa med i hennes tankar kring abort, något som inte varit särskilt uppskattat av somliga i publiken.

"Har sett svenska folket ge hat"

I en vlogg berättar Bianca nu hur hon tänker gällande allt hat hon dagligen tar emot.

– För mig är det helt sjukt för jag får ju... alltså jag förstår ju att jag gör reality, jag gör tv och är väldigt öppen och frispråkig. Jag gör det ju för att ja, vem ska annars göra det?

Bianca Ingrosso tar ingen skit. Bildkälla: Instagram

Hon berättar vidare att hatkommentarer inte är någonting nytt för henne, utan att det snarare varit en del av hela hennes liv.

– Jag är så himla van tror jag att ha fått hat. Jag har sett svenska folket ge hat till mig och min familj i hela mitt liv. Typ när jag var 10 år och gick förbi löpsedlar och folk i klassen skrattade eller viskade, jag blev så himla stark där att jag kan liksom... Det är väl bra att jag är den som får hat för jag kan verkligen ta det.

Hon fortsätter:

- Det finns inte en enda dag där jag inte tar emot hat eller kommentarer med förutfattade meningar. Jag får inte längre så konstruktiv kritik, utan det är mest hat men på riktigt... Jag kunde inte bry mig mindre.

"Kan inte vara fejk"

För hennes del handlar det snarare om att få vara sig själv, eftersom att kamerorna blivit en naturlig del av vardagen:

– Folk är liksom "varför öppnar du upp dig så mycket" och jag bara "men gud, varför inte?". Typ Wahlgrens värld, det är ju ett program om mitt liv och jag kan inte vara fejk framför kameran så om jag går igenom någonting så kommer jag att prata om det eftersom att jag filmar med min mamma.

– Jag har blivit så enormt bekväm av att i fem års tid haft folk som har filmat allt vi gör varje år året runt, så för mig är det inget konstigt att sitta och berätta saker framför en kamera.

Kommentera
Kopiera länk
Dela