Elliot Pages fru Emma Portner: "Jag är stolt"

- 02/12/2020, 14:43 -
Elliot Page och Emma Portner

Elliot Page och Emma Portner.

Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures

Nu visar Elliot Pages hustru Emma Portner sitt stöd för maken. I ett starkt inlägg hyllar hon nu att Elliot har kommit ut som transperson.

Det var under gårdagen som skådespelaren som tidigare var känd som Ellen Page kom ut som transperson. Han heter nu Elliot Page, något som han meddelade på Instagram i ett väldigt starkt och hyllat inlägg.

"Hej vänner. Jag vill dela med mig och berätta att jag är trans. Mina pronomen är han/de och mitt namn är Elliot. Jag känner mig så lyckligt lottad som får skriva det här. Att få vara här. Att få ha kommit till den här platsen i livet. Jag är oerhört tacksam till alla de som stöttat mig under min resa", skrev Elliot bland annat i sitt inlägg.

Emma Portner och Elliot Page
Emma Portner och Elliot Page på röda mattan ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

En av de som givetvis har funnits vid Elliots sida under resans gång är givetvis Elliots hustru Emma Portner, 26. Paret gifte sig år 2018, och relationen är starkare än någonsin.

På Instagram visar nu Emma sitt stöd för maken Elliot.

"Jag är så stolt över Elliot Page. Trans, queer och icke-binära människor är en gåva till den här världen. Jag ber er också för tålamod och att få vara privat, men att ni hänger med mig i det brinnande stödet för transliv varje dag. Elliots existens är en gåva. Gläns vidare söta E. Jag älskar dig så mycket", skriver Portner på Instagram.

LÄS MER:

Donald Trump stoppar sjukvård för transpersoner

Musikern Jaimie krossar alla fördomar om transpersoner