Torsdag 2 Dec
Stockholm

Fansens oro efter Isabella Löwengrips ord om Paul Sundvik

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. Foto:

Börjar relationen knaka mellan Isabella Löwegrip och pojkvännen Paul Sundvik? Efter Isabellas ord om Paul så tror nu Isabellas fans att så är fallet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i början av sommaren som bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, träffade Paul Sundvik, 53. De fattade snabbt tycke för varandra, och under sommaren var det minst sagt oskiljaktiga.

Tillsammans har de besökt Italien flera gånger, myst ihop på spa och ätit goda middagar. När Isabella fyllde 30 år så överraskade Paul dessutom henne med en rejäl present – hela 54 000 kronor pungade han ut för den fina gåvan.

"Tiden har svischat förbi och vår relation har blivit väldigt trygg. Det är vi. Det är häftigt att få känna så", skrev Isabella i sin blogg om förhållandet.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Är det slut mellan er?"

Paul, som är fotokonstnär, har flyttat in hos Isabella i hennes villa på Lidingö. Men hur går egentligen sambolivet för paret? Det har nu Isabellas läsare börjat fundera över.

"Det är just de barnfria helgerna som är svåra att stå ut. Dessutom är Paul alltid borta", skrev Isabella i sin blogg för två dagar sedan. 

De något märkliga orden om sambon fick följarna att reagera, och kommentarsfältet fylldes snabbt av oroade röster. Några reaktioner lyder: 

"Var är Paul nuförtiden? Jag och många andra undrar varför det är så tyst om honom nu"

"Hänger inte med? Varför är han borta och det inte finns bilder på er längre?"

"Vad tråkigt att han är borta mycket, men inget förhållande är perfekt, "

"Varför är han borta så mycket?"

"Men Paul är väl inte ”alltid borta” på kvällar o helger hoppas jag?"

"Hänger inte heller med det du skriver om. Är det slut mellan er? Liknar lite som när det tog slut med Erik. Känner att det kanske é bättre att du é ärlig"

"Paul alltid borta? Det får en att fundera över samboförhållandet helt klart…."

"Vad gör Paul när han är borta på helgerna? Varför är han inte med dig? Han kan ju jobba på vardagarna istället. Bor han hos dig nu?"

"Men. Är det slut mellan dig och Paul?"

"Vad gör Paul på dagarna?"

"Paul och Isabella verkar inte ha det så bra ihop längre".

En fnurra på tråden för Isabella Löwengrip och Paul Sundvik? Bildkälla: Stella Pictures.

Nu svarar Isabella på fansens oro

I kommentarsfältet väljer Isabella att svara på fansens funderingar, och hon skriver att Paul bor hos henne och att det inte är "några konstigheter".

Hon tillägger:

"Han är borta mycket. Jag är ibland på ett kontorshotell där Sheila (Isabellas bästa vän, reds. anm) sitter, brukar åka dit några timmar per dag för att skriva på boken där, annars är jag hemma mest", skriver Isabella.

Tidigare har Isabella berättat om sin oro över sexlivet med Paul. Det kan du läsa mer om här.

Varför har Paul alltid solglasögon inomhus? Det svarar Isabella på här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela