Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar nu att hon blev utsatt för ett övergrepp för fyra år sedan. - Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Isabella Löwengrip utsatt för övergrepp: "Tungt"

Isabella Löwengrip berättar nu att hon blev utsatt för en övergrepp. "Tungt men skönt att få ur sig", skriver Isabella.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, har levt ett minst sagt händelserikt liv. Isabella slog igenom som bloggare under namnet Blondinbella och därefter byggde hon ett skönhetsimperium som hon tjänade miljoner på. 

Sedan siktade Isabella på att bli världens mäktigaste kvinna – en dröm som grusades efter att det framkommit att Isabella ljugit om sin statistik.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Isabella, som har varit i rampljuset sedan tonåren, har även blivit uppmärksammad för sina kärleksrelationer. Äktenskapet med Odd Spångberg och deras efterföljande skilsmässa blev hett stoff i kvällstidningarna, och genom åren har Isabella dejtat bland annat miljardären Erik Selin.

Hösten 2019 avlöste Isabellas skandaler varandra – mer om det kan du läsa här.

Skriver en bok om sitt liv – berättar om övergreppet

Isabella är nu mitt uppe i att skriva en bok som sitt liv. Till sin hjälp har Isabella medförfattaren Rebecka. I sin blogg berättar Isabella att de har setts en gång i veckan sedan november. 

Hittills har de fått ner 200 sidor, och Isabella mer om processen: Isabella skriver ett utkast som hon läser upp. Sedan skriver Rebecka om det på ett mer skönlitterärt vis.

Isabella Löwengrip berättar nu att hon blev utsatt för ett övergrepp för fyra år sedan. Bildkälla: Lars Pehrson/SvD/TT Bild

"Det kan handla om dagarna som utspelar sig när Expressens löpsedel kommer ut, vad som egentligen hände på alla internationella galor eller som det jag skriver om nu, ett övergrepp som skedde för fyra år sedan. Tungt men skönt att få ur sig", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella har tidigare berättat om ett sexuellt övergrepp som hon utsattes för år 2008 under en semesterresa till Rimini i Italien. På en nattklubb blev Isabella attackerad av en man som ryckte tag i henne bakifrån.

– Sedan trycker han upp två fingrar i mig. Så jag börjar blöda. Jag blev helt paralyserad. Det har varit min största skräck, att inte kunna sparka eller slåss om det hände mig något. Men jag blev helt stel, berättade Isabella då för Aftonbladet.

LÄS MER:

Ilska mot Isabella Löwengrip efter vinterbilden: "Så känslokallt"

Isabella Löwengrip lurades av pojkvän: "Han flyttade in hos mig"

Isabella Löwengrip om relationen till familjen: "Tyvärr..."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.