Måndag 6 Dec
Stockholm

Gunilla Perssons bild på pappan chockar följarna: "Så lik Erika"

Det är på Instagram som Gunilla Persson publicerat en bild på sin egen pappa Nils-Erik. Och följarna förvånas över likheterna mellan honom och Erika Persson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Gunilla Persson, 62, bor idag tillsammans med sin mamma Iris Persson, 95, och dottern Erika Persson, 18. 

Iris har under senaste tiden varit väldigt sjuk och Gunilla har under de senaste nio åren tagit hand om mamman i sitt hem där de bor i Pacific Palisades i Los Angeles. 

Gunilla har på sin blogg berättat om hur nära hon alltid stått sin mamma och att de genom hela livet haft varandra. Senaste gången hon pratade om sin uppväxt passade hon även på att dela en bild på sig och Iris. En bild som var från hennes egen student. 

Gunilla och mamma Iris. Bildkälla: https://blogg.amelia.se/gunill...

"Bilden nedan är på mamma och mig från min studentfest hemma hos moster Sonja i Norrköping 1976", skrev hon.

Utöver att hylla den fina texten om Gunillas mamma som fortsatte under bilden var det en sak följarna reagerade starkt på. Och det är att Gunilla är snarlik sin dotter Erika. 

"Herregud vad lik du var Erika, på bilderna från när du var yngre. Jag har aldrig sett något till likhet mor och dotter, superfina", skrev en användare då.

"Kopia av Erika"

Men nu har Gunilla även valt att dela en bild på sin pappa. Vilket också väckte starka känslor hos både henne – och hennes följare. De tycker nämligen att pappan är både en kopia av Gunilla och Erika. 

"Bilderna kan falna men minnena och kärleken lever kvar, starkare än någonsin känns det som. Har den äran älskade pappa", skrev Gunilla till bilden. Bildkälla: thegunillapersson/Instagram
Iris, Gunilla och Pappa Nils-Erik. Bildkälla:thegunillapersson/Instagram

Denna vecka var det nämligen 22 år sedan Gunillas pappa gick bort. 

I kommentarsfältet haglar det nu in kärleksfulla kommentarer. Bland annat om att  pappa Nils-Erik är en kopia av både Gunillas dotter Erika. 

"Wow han ser ut som en filmstjärna"

"Erika är ju din pappa upp i dagen"

"Erika är så lik sin morfar"

"Man ser vem du ärvt din skönhet ifrån. Så stilig", lyder några av kommentarerna. 

Så fint!

Kommentera
Kopiera länk
Dela