Kim Kardashian
Kim Kardashian och Kanye West går skilda vägar. - Foto: Stella Pictures.

Så mår Kim Kardashian efter skilsmässan från Kanye West

Kim Kardashian och Kanye West går skilda vägar och Kim har begärt skilsmässa från Kanye, som hon varit gift med sedan år 2014.


Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 43, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien. Kim och Kanye har barnen North, Saint, Chicago och Psalm tillsammans.

Kanye har svåra psykiska problem, och det är något som har gått ut över hela familjen. Framförallt då Kanye flera gånger har struntat i att ta sin medicin.

Förra året kom Kanye även ut som abortmotståndare. I samma veva så liknade Kanye sin svärmor Kris Jenner vid en diktator, och insinuerade att Kim hade varit otrogen mot honom.

I samband med allt detta så drev Kanye en misslyckad kampanj där han siktade på att bli president. Allt detta blev slutligen för mycket för Kim som några dagar efter alla hjärtans dag i år valde att ansöka om skilsmässa.

Kanye Wests många galna utspel och politiska åsikter blev slutligen för mycket för Kim. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mår Kim efter skilsmässan

Så hur mår då Kim efter skilsmässan? Fantastiskt bra, visar det sig .

En källa berättar för Us Weekly:

– Kim mår bra. Hon tar en dag i taget. Allt har gått så smärtfritt det bara är möjligt mellan henne och Kanye än så länge, säger en källa till Us Weekly.

Kim Kardashian och Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim ska nu fokusera på sitt jobb och på att ta hand om sig själv.

– Kim går i terapi och har kommit till inre frid med vilken riktning hennes liv nu ska ta, säger en källa till tidningen.

Det här blev Kims tredje äktenskap. Från år 2000 fram till år 2004 var hon gift med Damon Thomas. I augusti 2011 gifte hon sig med sportstjärnan Kris Humphries, men de skilde sig efter 72 dagar ihop.

LÄS MER:

Därför skiljer sig Kim Kardashian och Kanye West

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.